Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.363
Yok bizatihi Atatürk Havalimanın da çektim. Neymar JR bildiğiniz hemde kanlı ve canlı![]()
Eski foto mu?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bizatihi Atatürk Havalimanın da çektim. Neymar JR bildiğiniz hemde kanlı ve canlı![]()
Neymar HO diyebilir miyiz?Yok bizatihi Atatürk Havalimanın da çektim. Neymar JR bildiğiniz hemde kanlı ve canlı![]()
20-25milyon Euro! Kiralık vermezler artık.Talisca'ya niye çökmüyoruz? Zaten Gomis'den başka forvet oyuncumuz yok. Değişik bir sistemle oynayabiliriz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadro aysal başkanın kadrosu
İnanmak güç
Peki dursun bunları nasıl getirdi sır perdesi
TapaTalK
Avrupa'dan elenmiş bi takıma gelmek istemeyen çok olurPara verirsen getirirsin. Verilen paralar 3.300.000 Euro'dan aşağı değil şu an.
İkincisi kadrodan ziyade mühendisliği ve yönetimi önemli. Orada sınıfta kalırsan istersen Ronaldinho-Kaka-Robinho-Ronaldo aynı anda saha da olsun olmaz. Tıpkı Milan'ın o yılları gibi.
Hayallerimizle oynadın renktaşNeymar GALATASARAY'da demeyi çok isterdim. Lakin o Brezilya Milli Takımı Türkiye'ye geldiğinde çektiğim bir foto idi. 4-0 yenmişlerdi bizi diye hatırlıyorum. Bilgisayarı karıştırırken denk geldik.![]()
Benmi dedim kovun diye... Su forumda 1 kisi var ise haksizlik yapildigini dile getiren oda bendim. Eski mesajlarima bakabilirsin ve simdide Tudor icin aynisini diyorum ama millet aliskanlik haline getirdi td degistirmeyi. Sorsan bide sistem takimi istiyorum derler, bu kafayla nasil olacaksa o is
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
![]()
american dream
valla bilmiyorum yeni bi kural çıktı en sonBu kadro ve yedeklerde yabanci siniri anlaminda sorun oluyor mu?
Abi seni Neymar'ın boşver de bu Feg'in başka rezervesi check ini filan yok mudur hiç ya ondan haber versenNeymar GALATASARAY'da demeyi çok isterdim. Lakin o Brezilya Milli Takımı Türkiye'ye geldiğinde çektiğim bir foto idi. 4-0 yenmişlerdi bizi diye hatırlıyorum. Bilgisayarı karıştırırken denk geldik.![]()
![]()
Feg nerde
Bu kadro aysal başkanın kadrosu
İnanmak güç
Peki dursun bunları nasıl getirdi sır perdesi
TapaTalK