Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottenham, Juventus ile oynayacağı hazırlık maçı ilk 11'inde Moussa Sissoko'ya yer verdi. Tottenham taraftarları, bu duruma tepki gösterdi.

img_6727.jpg

20 gün önce üye olmuşsun gelmiş ahkam kesiyorsun güldük eğlendik ama tamam yeter artık tatava yapma cezai durum varsa verir adminler zaten bizde paşa paşa yatarız.
20 günlük üye olanlara hakaret edebileceğini kim söyledi. 20 günlük üyeysek 20 günlük Galatasaraylı değiliz. Zira ben hiç gülüp eğlenmedim. Ne için bu yaptıklarınız gerçek Galatasaraylı Galatasaray'ın yenilmesinden zevk almaz dediğim için mi? Ben ceza taraftarı değilim ama siz bunu sürekli yapıyorsunuz 3 5 arkadaş grubu bir araya gelip linç etmeye çalışıyorsunuz ve yaptığınız asla hoş değil.

Sinan'dan kurtuluyoruz galba.

SON DAKİKA: Southampton, orta saha oyuncusu Mario Lemina'nın transferi konusunda Juventus'la 18 milyon Euro karşılığında anlaştı.

Vay anasini arkadas burda da devrecilik varmis

Ben eski mahirnadi ha, daha once anlatmistim sifreyi bulamadim yeni hesap actim diye, 2007, 2008'lere gider uyeligim :D

Hava topu sıfır çevre kontrolü sıfır
Sadece teknik ve hızlı denayer istemek neyin kafası

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 günlük üye olanlara hakaret edebileceğini kim söyledi. 20 günlük üyeysek 20 günlük Galatasaraylı değiliz. Zira ben hiç gülüp eğlenmedim. Ne için bu yaptıklarınız gerçek Galatasaraylı Galatasaray'ın yenilmesinden zevk almaz dediğim için mi? Ben ceza taraftarı değilim ama siz bunu sürekli yapıyorsunuz 3 5 arkadaş grubu bir araya gelip linç etmeye çalışıyorsunuz ve yaptığınız asla hoş değil.

cevab : çok gerginsin ve sürekli ortamı geriyorsun.

sende bana antuya git dedin bişey dedik mi bumu hakared yani yapma koçum bende yemez

bir ton geyik yaptık hala aynısın niyetin başka herhald

Yunus Akgün: "İlk kamp yoğundu, bu kamp daha hafif ama benim için iyiydi. Abilerimiz idmanlarda çok iyi davranıyor, bu bizim için bir şans."

DGeis-UXoAAj-y9.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt