Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Imparator bırak teknik adamlığı baskan olacak 5...6 sene icinde..Defolup gitsin köpekler.
![]()
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Benfica salak mi 7-8 milyonu kaptirsin? Hicbirsey alamazlar.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
20 günlük üye olanlara hakaret edebileceğini kim söyledi. 20 günlük üyeysek 20 günlük Galatasaraylı değiliz. Zira ben hiç gülüp eğlenmedim. Ne için bu yaptıklarınız gerçek Galatasaraylı Galatasaray'ın yenilmesinden zevk almaz dediğim için mi? Ben ceza taraftarı değilim ama siz bunu sürekli yapıyorsunuz 3 5 arkadaş grubu bir araya gelip linç etmeye çalışıyorsunuz ve yaptığınız asla hoş değil.20 gün önce üye olmuşsun gelmiş ahkam kesiyorsun güldük eğlendik ama tamam yeter artık tatava yapma cezai durum varsa verir adminler zaten bizde paşa paşa yatarız.
Sözleşme var.
Benfica 30 nisana kadar Beşiktaş'a sormadan istediğini yapardi ancak o geçti. Şimdi Beşiktaş'ta söz sahibi
20 günlük üye olanlara hakaret edebileceğini kim söyledi. 20 günlük üyeysek 20 günlük Galatasaraylı değiliz. Zira ben hiç gülüp eğlenmedim. Ne için bu yaptıklarınız gerçek Galatasaraylı Galatasaray'ın yenilmesinden zevk almaz dediğim için mi? Ben ceza taraftarı değilim ama siz bunu sürekli yapıyorsunuz 3 5 arkadaş grubu bir araya gelip linç etmeye çalışıyorsunuz ve yaptığınız asla hoş değil.
12 gol 7 asist sağ kanat