Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim oynadığımız her takıma oo yalnız iyi takım bunlar deniliyor. Ulan sinirleniyorum arkadaş hertaberlin kim ya öztörsun nedir adını bile yazamıyorum biz galatasaray'ız ya galatasaray. Bundan daha kötü kadrolar gördük biz ama bu kadar kötü bir oyun görmedik. Bunun nedeni de açık ve net ve bu adamı hala savunanlar var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Acilen Feg in gelmesi lazım sağ kanat leş. Ve kesinlikle en az Feg kalitesinde sol açık kesinlikle ve kesinlikle elzemdir. Ve yine ne olursa olsun sol bek şart oğlu şarttır. Linnes midir nedir Hakan Baltayı arıyor gözlerim o derece.

Transfer taraftarı değilim ama bu kadar harcanan para bu transferler yapılmazsa gerçekten çöp olur ve bize de maliyeti fena patlar!

Adamlara baskı yapıyoruz topu kapıyoruz ama adamları tehtit edemiyoruz. Topu kullanamayıp hemen rakibe teslim ediyoruz. O yüzden de rahat rahat üzerimize gelebiliyorlar. Birazcık tehtit edebilsek gelirken daha temkinli gelecekler ama işte.

Sol kanat skorer bir oyuncu lazım. Forvet ayarında skor yapacak bir adam.

Son düzenleme:
maicon-serdar-koray-ozan defans hattı ama yetmez.fatih terim gelse yarın ozanı oynatır ama belirsiz durumu.acil bi stoper lazım.ahmet futbolcu bile olmadıgı için yazma geregi duymuyorum.

[FONT=&quot]Southampton, Juventus'un orta saha oyuncusu Mario Lemina'yı yaklaşık 20 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. (Sky Italia)[/FONT]

d12d3d56cd6e8e259aeac17a81344b03.jpg

:(

selcuk tolga ahmet linnes carole cavanda donk tarık de jong balta emrah sinan yasin

şunlara bak say say bitmez burda 20 milyon euroya yakın maaş vardır alayı leş oglu leş hatta garry serdar eren de eklenebilir hepsi rezalet

Fernandoyu izleyelim bari
Ndiaye de girmiş güzel

Fernandoooooooo işte topçu böyle olurr bee

Selçuk-tolga yerine ndiaye-fernando nasıl da farkediliyor ya

Sol bek ve stoper ilk etapta inanılmaz şart Linnes çöpün önde gideni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt