Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu feghouli kesin başka teklif bekliyor böyle saçma süreç mı olur

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben maç baslıgına gideyim de fernando ve ndiaye yorumları ile kendimden geceyim

Dursun fatih hocayla görüşüyormuş

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Feguli maliye memurumuymus? Neyi cozmeye calisiyormus anlamadim. Avukati ve menajeri ilgilenir iste alacagi varsa. Bence ayak yapiyorlar. Bir sikinti var feguli transferinde

Muhtemelen elinden herhangi bir alacağı yoktur yazısı almak istiyorlar transfere onay olarak. O da diretiyor. İşin kötü tarafı gerçekten iyi oyuncu rest te çekemiyorsun. Ama azıcık da dürtüklemek lazım.

Dikkat ettiyseniz Ndiaye rakitic bölgesinde,Belhanda solda iniesta tarzı ileri sarkık oynadı..Busquetz görevini de Fernando yaptı savunma içine girerek..Ama bir uzun top attı Melo'yu hatırladım resmen..Çok mutlu oldum bugün umutlandım..Ama umut yetmiyor Terim gelmesi gerekiyor yine de

Hersene 1.5 mln euro imza parasi varmis feghulinin o da gitmek icin sozlesmesi boyunca alacagini istiyo kulubu vermiyo ben olsam ben de vermem arap iste parasini birakir mi yani o yuzden cenk tarih veremiyor bence biz baska adam bakalim olmuyorsa

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keşke transferleri biraz daha erken yapabilseydik haftaya lig maçı var ve karman corman bir takımız kağıt üzerinde iyi olsakta.

Zorla Terimi getirip Belhandayı sol, Selçuku 8 numara oynattıracaksınız. Badou 10 numara oynar. Selçuk ve Ozan Tufandan vazgeçmeyen Terimden bahsediyoruz. Selçuk için Sneijderi sol kanat oynattı.

Hersene 1.5 mln euro imza parasi varmis feghulinin o da gitmek icin sozlesmesi boyunca alacagini istiyo kulubu vermiyo ben olsam ben de vermem arap iste parasini birakir mi yani o yuzden cenk tarih veremiyor bence biz baska adam bakalim olmuyorsa

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasıl vermiyorsun? Araplıkla ne alakası var? Normalde adamın peşin istediği birşey imza parası. Sen bunu 3 yıla yaymışsın. Paşa paşa vermen gerekir.

Ndiayenye laf edenleri onlara cok diyenler yazdıklarınızın hepsi duruyor yeditlrecez size..

Yarinbirgun 18 milyon euro serbest kalma maddesinaz degil mi .diyeceksiniz

Feghouli imza parasi alacagi konusunda hakli, adami bonservisi elinde alirken iyiydi, simdi satip bedel alacaklar bide

Muslera

Mariano Maicon Denayer Asamoah

Fernando Ndiaye

Feghouli Belhanda Rodrigues

Gomis

Aciiiiilll​

SICAK HABER : Dursun Özbek ile Fatih Terim, an itibariyle Swissotel Otel'de (Bodrum) görüşüyorlar.

doğru olsun lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt