- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.148
- 5.003
Stadlarin ismime kadar karışan satın cumhurbaskanimizdan bahsediyoruz değil mi?rte yi bitim kadar sevmemde yani koskoca cumhurbaşkanı işi gücü bırakıp Fatih hocanın peşinemi düşecek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stadlarin ismime kadar karışan satın cumhurbaskanimizdan bahsediyoruz değil mi?rte yi bitim kadar sevmemde yani koskoca cumhurbaşkanı işi gücü bırakıp Fatih hocanın peşinemi düşecek?
bana niye dedin bunu rdas :döncesini neden yazmıyosunuz.gün verir misiniz diyo...vermek istemiyorum beklenti olusuyo diyo.
hemen hemen her Bölgeye dedi monchim bee seviyorum seni cenk baskanim..
Feghouli isi gecen seneki Diarra isine dönecek bu gidisle.
Haftalarca tamam tamam dediler.
Varya bu adam gelmez de sağ kanatta yasin&sinan ikisi ile devam edileceği ortaya çıkarsa ağır söverim.
Lens vardı müsait, 1 ayı geçkin süredir mal yerine koyup oyalıyorlar taraftarı
Kardeşim bu adam degilmiydi odası hazır diyenAdamlar oyuncuyla da kulübüyle de anlaşmış. Mesele adamla kulübü arasında. Bizimkiler de belli ki Feghouli gibi bir fırsaat yakaladık biraz sabredelim diyorlar. Buradan olumsuz birşey çıkarsa niye küfredilsin?
Yatmış da yatmış diyorsun ama ya yarın çıkıp gelirse ne olacak?
Bayern - Dortmund uzatmalara gidiyor
Yarım lens Beşiktaş'ta, alt geçitte optik murat %30 indirimli
baba rahman daha bek orjinli sanırsam asamoahta iyi oyuncu ama daha cok orta saha ve 3-5-2 nin sol unda oynamıs bir oyuncu bize ne denli yarar saglar bilemiycemBaba Rahman'i mi istersiniz Asamoah'mi