Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Varya bu adam gelmez de sağ kanatta yasin&sinan ikisi ile devam edileceği ortaya çıkarsa ağır söverim.
Lens vardı müsait, 1 ayı geçkin süredir mal yerine koyup oyalıyorlar taraftarı

muhabir:feghouli konusunda gün verir misiniz?

Cenk Ergun :gün vermek istemiyorum.bu baskı ve beklenti olusturuyor.feghouli o tarafla işi çözmek için elinden geleni yapıyor.

Yarım lens Beşiktaş'ta, alt geçitte optik murat %30 indirimli

Varya bu adam gelmez de sağ kanatta yasin&sinan ikisi ile devam edileceği ortaya çıkarsa ağır söverim.
Lens vardı müsait, 1 ayı geçkin süredir mal yerine koyup oyalıyorlar taraftarı

Sakin ol renktaşım cenk gün vermek istemiyorum gelecek demis resmen.

Bu arada feghouli için ayriĺan bütçe 5 milyon euro bonservis ve yıllık 3.5-4 arası bir para.
Olur da Feghouli yatarsa bu bütçeyle yine iyi bir transfer yaparız. Hatta Ben Arfa'ya 5 miyon imza parası yıllık da 4 ver, atlaya sıçraya gelir. Bu paranın bir tık üzerine Nasri de gelir. En kötü Arda kiralanır

Bence Feghouli gelecek ama olur da gelmeze o pozisyona en az o kalite de birisi gelir. Feghouli'ye oldu gözüyle baktığımızda bile Ben Arfa radardaydı, düşünün

Beni asıl düşündüren Gomis'in bir türlü gol atamaması abi..
Herif biraz laubali gol vuruşları yapıyor sanki..
İnşallah toparlar..

o baski ve beklenti lafini "transfer icin sayi verebilirmisiniz?" sorudan sonra söylemisti

Bu arada gstv fernando tanıtım videosunda yine fernandinho görüntüsü kullanmış yapacakları birşey var onun da içine....

Adamlar oyuncuyla da kulübüyle de anlaşmış. Mesele adamla kulübü arasında. Bizimkiler de belli ki Feghouli gibi bir fırsaat yakaladık biraz sabredelim diyorlar. Buradan olumsuz birşey çıkarsa niye küfredilsin?

Yatmış da yatmış diyorsun ama ya yarın çıkıp gelirse ne olacak?
Kardeşim bu adam degilmiydi odası hazır diyen
Bu lafın anlamı nedir herşey bitmiş demek
Şimdi cıkmış beklenti ve baskı oluşuyor bitirmek için uğraşıyoruz diyor
Çık adam gibi de bitirmeye çalışıyoruz de
Biz mi salagiz bunlarmi çok uyanık

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarım lens Beşiktaş'ta, alt geçitte optik murat %30 indirimli
d013214765d142abd0f9f0338d4ed9b1.jpg

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt