Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MS Borussia Dortmund 2 - Bayern Münih 2

Almanya Süper Kupa finalinde uzatma yok, şampiyonu penaltılar belirleyecek.

Asamoah yinede zor Rahmanı kiralamak daha kolay o da çok iş yapar sakatlığı sorun çıkarmaz

feghouli:
g.saray oyuncu ve kulübüyle rakamlarda anlaştı..
sadece bonservisin ödeme vadesiyle ilgili görüşmeler sürüyor..
eli kulağında..

Ibrahim seten

838383.kere h.o

bu arada recebi tolga ve selcuk denilen iki arkadaşla oynarken anlayamazsınız ki topta gelmedi.ama yunus ve atalay tek bi hareketle gösterebilir kendini çöplere ragmen.

feghouli:
g.saray oyuncu ve kulübüyle rakamlarda anlaştı..
sadece bonservisin ödeme vadesiyle ilgili görüşmeler sürüyor..
eli kulağında..

Ibrahim seten

838383.kere h.o
ekstradan bonus verek,feghoulinin alacagını da biz verek,gelsin artık

bu arada recebi tolga ve selcuk denilen iki arkadaşla oynarken anlayamazsınız ki topta gelmedi.ama yunus ve atalay tek bi hareketle gösterebilir kendini çöplere ragmen.
recepte ciddi bi özgüven sıkıntısi var olgunlasmasi lazim
Yunus atalay daha kaliteli

asamoah kadro derinliği olarak biraz daha mantıklı olur aslinda

şöyle bi durum var mesale bugun belhanda ndiaye paslaşıyor sonra top carole geliyor ve kaybediyoruz . Yani bu takımın ilk 11inde çöp kalmaması lazım mesale hucuma çıkıyoruz top garryde hop kaybediyor artık futbolda bir oyuncu oyunda çok şey demek o yüzden alınabiliyorsa ikiside hocam ha tek ise bencede asamoah

genç bi ortasaha daha almalyız sanki.selçuk bana her an yolcu gibi geliyo.o kadar bellki tepkilerden...artık son raddede.

şöyle bi durum var mesale bugun belhanda ndiaye paslaşıyor sonra top carole geliyor ve kaybediyoruz . Yani bu takımın ilk 11inde çöp kalmaması lazım mesale hucuma çıkıyoruz top garryde hop kaybediyor artık futbolda bir oyuncu oyunda çok şey demek o yüzden alınabiliyorsa ikiside hocam ha tek ise bencede asamoah
Aynen oyle katılıyorum dedigin her kelimeye. Kalite şart

recepte ciddi bi özgüven sıkıntısi var olgunlasmasi lazim
Yunus atalay daha kaliteli

recep iyidir ama yanındakiler iyi olmalı.aslında özgüvenlidir de daha zamana ihtiyacı var.benim ondan beklentim de büyük.ilerde bi hasan şaş olabilme potansiyeli var.yaşı daha 16.

Genç yerlilerin hiçbirisi kupa hariç süre alamazlar muhtemelen ama olmalarında sıkıntı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt