Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
linnesin morali bozuk gibi,lig sonunda dogru cok iyiydi.gelecek solbekle birlikte forma rekabeti yarıycak ona.

Asamoah
Feghouli

Olsun yeterli olur.

+ Stoper
+ Sol Kanat
+ Yedek Santafor

Daha tatlı olur tabiki (:

GSC App VIP Edition 1.0 ™

recep iyidir ama yanındakiler iyi olmalı.aslında özgüvenlidir de daha zamana ihtiyacı var.benim ondan beklentim de büyük.ilerde bi hasan şaş olabilme potansiyeli var.yaşı daha 16.
yunus ve atalay daha başka ya. Yaşlarına göre yani. Recepte yetenekli ama onu bi önceki gyorgi maçımiydi neydi orda biraz izledim fazla fikir sahibi değilim kısa izlenimlerime göre diyorum. ilerde iş yapar hepsi

En kötü Sol Bek ve Sol Acik herhangi EPL takımdan Kiralama yolunu gidelim.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Southampton agree deal to sign midfielder Mario Lemina from Juventus (Sky Sports)

ndiaye fernando ikilisi kuşların orta sahasını donunda sallar yıllardır hasret kaldık şöyle adamlara

52444161104b4751bc2e960419065897.jpg

fark...

Yalnız ben bu ndiaye'nin bu kadar ısıran bi adam olduğunu ilk defa gördüm bir çok kez izlemiştim ama böyle agresif değildi ya.

musa cagıran gelse iyidir şu selcuk ve tolgadan

lemina bi pok yapamasa da seneye biz alsak şampiyon olup : (

garry ilk yarı takımın en iyisiydi bu takıma sol açıktan önce sol ayaklı stoper ve sol bek alsınlar ilk yarı hertha solumuzu otoban yaptı Ahmet Çalık denen kabiliyetsiz yerini kaybetti pas hatası yaptı adam kaçırdı yapmaması gereken herşeyi yaptı Koray ondan 20 kat iyi stoperdir şu haliyle Selçuk için ise YAZIK diyorum REZALET diyorum onurlu bir insan futboldan emekli olur bu haliyle pttyi kaldıracak halde değil bal ligi belki ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt