Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.135
- 20.033
- 3.313
Abi "Bonsai lazim mı" diye soran tiplere benziyor.Futbolcu karizmasi var he
![]()
Bu daha korkutucu tam gaspci tipi var
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi "Bonsai lazim mı" diye soran tiplere benziyor.Futbolcu karizmasi var he
![]()
Bu daha korkutucu tam gaspci tipi var
O biraz vurdum duymaz yahukonopilankada keşke bie ait olsa renkdaş.
"hap var cigara var ex var roj var sana ne lazım abi"Abi "Bonsai lazim mı" diye soran tiplere benziyor.
Antrenmansız olduğu için kendini fazla da kasmamış. Pozisyon bilgisi üst düzeySana söyleyim türkiyeye gelmiş en kariyerli ve en faydalı ön libero olmazsa bende topcudan anlamıyorum
Adam resmen premier ligde milyon euroluk adamları tuttum siz kimsiniz der gibi reis reis oynadı ya la...
Redmi Note 3 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Badou - Fernando
Kesinlikle. İzlerken mest oldum. Dikkatimi çeken adam öyle bir yerde duruyor ki geçmek isteyen ne pas atabiliyor nede geçebiliyor. Bir pozisyonda rakibini öyle takip etti ki topu kontrol edemeyip taça çıkardı rakipAntrenmansız olduğu için kendini fazla da kasmamış. Pozisyon bilgisi üst düzey
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
N'Diyae keşke benim olsam..
maicon 28
serdar 26
denayer 1995
ozan kabak 2000
koray günter 1994
genç bi hat güzel...ahmeti adamdan saymıyorum.
Bende dondurmayı kakaolu severimN'Diyae keşke benim olsam..
Sadece benim. Kimseyle paylaşmadan...
Feghouli'de gelsede izlesek sonra nasri falanBadou - Fernando
Bu ikili; bu gece yüzüm de bir tebessüm ile uymamı sağlayacak
10 ay önce 26 yaşını doldurup 27 sine girdi. Opsiyon 2019 da devreye girecek. Ben bişey içmedim de sen ne içtin benle yavrumlu konuşuyorsun?Ne içtin yavrum sen? Adam daha yeni 26ya girdi iyimisin?
Koni defteri bitti ÖmerAlmancı kardeşler bu Schalke hocası Kono'yu tutacak mı? Hazırlık maçlarında filan yaklaşımı nasıldı?
FegoulıııııFeghouli'de gelsede izlesek sonra nasri falan![]()
Aman Kağan Çoluk Çocuk izliyor maçları naptinnnnFeghouli'de gelsede izlesek sonra nasri falan![]()