Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fernando ndiaye belhanda eğer tutarsa çok iyi bir ortasaha hepsi dinamik ve en önemlisi hepsinin farklı farklı özellikleri var

fernando kesici ama ayağı da düzgün
ndiaye daha önce çok izlemedim ama kalite var adamda hissettiyor
belhanda ise gerçekten iyi oyuncu dribling çalım şut falan var

gördük saglam takımı gecen sezon...hakemler sayesinde şampiyon olduLar,en az 10 puan topladılar hakemlerle.kötü Galatasarayın ise verilmeyen 12 penaltısı verilse son haftaya kadar şampiyonlugu kovalayacagı bi sezondu.ki sonunda da şampiyon olurduk.bjkyi federasyon zirveye taşıdı gecen sezon.GS İYİ Bİ KADRO İLE TUDORA RAGMEN DE SAMPİYON OLUR,Yeterki taraftar destegi kesmesin.

ama oturmuş kadroları var sistemleri belli üstüne nokta atışı yaptılar 3 tane üst düzey adam işimiz zor

dursuna kızdık ettik ama bu fikret manyağı sneijdere de sulanırdı o maddeyi koymasaydık gitmezdi bence o ayrı.

ama oturmuş kadroları var sistemleri belli üstüne nokta atışı yaptılar 3 tane üst düzey adam işimiz zor

yaslı bi kadroları var.hantal negredo ne kadar tasır bilemiyorum.çekirge sonunda zıplamayabilir.ama iyi Galatasarayın karşısında duramazlar da o yüzden umrumda degiller.biz saglam kadro kuruyoruz.

Bazıları işte kadro eksik hoca napsın diyor ya
2011-2012 sezonu şampiyon kadro
ilk 11 Muslera-Ujfalusi-Semih kaya-Hakan Balta-Eboue-Felipe Melo-Selçuk inan-Riera-Engin Baytar-Necati Ateş-Elmander
Yedek:Aykut-Gökhan zan-sabri-ceyhun-aydın-emre çolak-milan baros
T.D=Fatih Terim

bülent korkmazın dedigi gibi bi zor günlerin adamıyız,takımıyız.Galatasaray başındaki kene dursun ve tudora ragmen de şampiyon olabilir.

Bazıları işte kadro eksik hoca napsın diyor ya
2011-2012 sezonu şampiyon kadro
ilk 11 Muslera-Ujfalusi-Semih kaya-Hakan Balta-Eboue-Felipe Melo-Selçuk inan-Riera-Engin Baytar-Necati Ateş-Elmander
Yedek:Aykut-Gökhan zan-sabri-ceyhun-aydın-emre çolak-milan baros
T.D=Fatih Terim
Hakkaten kadroda 3 4 tane çürük elma varmış.

Ama mesele şu herkes ruhunu sahaya hansıttı o sezon.

İnanmak lazım 1 2 puan kaybında salarsan olmaz

Redmi Note 3 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yaslı bi kadroları var.hantal negredo ne kadar tasır bilemiyorum.çekirge sonunda zıplamayabilir.ama iyi Galatasarayın karşısında duramazlar da o yüzden umrumda degiller.biz saglam akdro kuruyoruz.

Renktaş sen bence tinercilerle bizi kıyaslama onlar bizden çok önde şu anda.Başakşehir bile bizden iyi oynuyor.Biz bir ay önce köy takımına elendik.Bu köylüyle devam edersek daha büyük rezaletler çıkacak.

yaslı bi kadroları var.hantal negredo ne kadar tasır bilemiyorum.çekirge sonunda zıplamayabilir.ama iyi Galatasarayın karşısında duramazlar da o yüzden umrumda degiller.biz saglam kadro kuruyoruz.

umarım öyle olur bu tudor manyagı napcak bakalım ilk 5 haftada dananın kuyrugu kopar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt