Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nintchdbpict000303185043-e1493631307616.jpg

keşke dünyadaki bütün oyuncuları trasfer edebilsek

Bu ligin BUG'u Feghouliiiiiiiiiii

As kadro cok iyi olacak ama yedekler korkutuyor

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktaş sen bence tinercilerle bizi kıyaslama onlar bizden çok önde şu anda.Başakşehir bile bizden iyi oynuyor.Biz bir ay önce köy takımına elendik.Bu köylüyle devam edersek daha büyük rezaletler çıkacak.

biz yeni bi takım kuruyoruz ,herhalde bizden önde olacaklar.daha gelcek 4 adam var ilk11e.neyini kıyaslayım bjk ile?ama fernando ve ndiayenin herta berline ne yaptıgını gördü herkes.anadolu takımı hüviyetine soktular resmen.demekki iyi yoldayız.feghouliyi bırak nasri gelince düşünemiyorum bile.bjk toz şeker gibi dagılabilir tudora ragmen.ki daha önce hocasız şampiyon olduk.ben artık takmıyorum teknik direktör olayını.

Son düzenleme:
Beşiktaş ile Fener birbirini yerken sıyrılıp şampiyon olmalık bir sezon

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjknın adı bile midemi bulandırıyo artık,umarım yarın konya koyar da biraz susarlar.iyi geceler

Basbakan feghouli

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz yeni bi takım kuruyoruz ,herhalde bizden önde olacaklar.daha gelcek 4 adam var ilk11e.neyini kıyaslayım bjk ile?ama fernando ve ndiayenin herta berline ne yaptıgını gördü herkes.anadolu takımı hüviyetine soktular resmen.demekki iyi yoldayız.feghouliyi bırak nasri gelince düşünemiyorum bile.bjk toz şeker olabilir tudora ragmen.ki daha önce hocasız şampiyon olduk.ben artık takmıyorum teknik direktör olayını.

Hocasız şampiyon olduğumuzda beton gibi yönetim vardı.Bu sene lig çok sert geçecek.Her takımda canavar gibi forvetler var.Kıytırık kayserispor asamoah gyanı aldı.Kalite yükseldi.Transferlerden önce sağlam bir t.d yada yönetim olması lazım.Yönetimin olamıcağına göre t.d lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt