- 26 Eylül 2012
- 121.994
- 72.502
- 5.068
Sinan Bilgin Sen Lens geldi diye viskini yudumluyorsundur şu an, ben de akşam biz yenildik diye yudumluyordum.
sent via GSC
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Manitaya bağlı. Manita iyi ise net manitalı durum daha iyi.Ciddi Soru:
Bekarlık mı; manitalik durum mu
Hangisi daha iyi ?
GSC App VIP Edition 1.0![]()
maddi açıdan sıkıntı yoksa manitalik durumu tercih ederim, sıkıntı varsa bekarlık.Ciddi Soru:
Bekarlık mı; manitalik durum mu
Hangisi daha iyi ?
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Kayıp Oğlanlar geri dönmüş gibi bir hissiyat![]()
olum lan tuttuğun takımın ortasahasinda problem kalmamış gibi hissetmek mükemmel birşey.. teşekkürler kante ve pogba![]()
![]()
![]()
zor günler geçirmişiz ve hala hayattayızKayıp Oğlanlar geri dönmüş gibi bir hissiyat
Orta Saha oyuncu ne dır unuttuk şerefsizim.
Bilal, Tolga, Jong, Selçuklar ile kör ettiler bizi...
Orta Sahasız (!) Son iki senede aptallar gibi başarı bekledik... Taraftar Umut'uzor günler geçirmişiz ve hala hayattayız
![]()
umut demişken umut bulut geldi aklıma vay anasını bee ne günler ne günlerOrta Sahasız (!) Son iki senede aptallar gibi başarı bekledik... Taraftar Umut'u
ne maciydi ya bomboş kaleyle karşı karşıya atamamisti. Kayseri maçımiydi neydi? Direğin yanindan yuvarladiydi topu. Tepki vermemiştim o kadar normaldi ki atamamasi.. vah halimize
Saka gibi bir dene maciydi ya bomboş kaleyle karşı karşıya atamamisti. Kayseri maçımiydi neydi? Direğin yanindan yuvarladiydi topu. Tepki vermemiştim o kadar normaldi ki atamamasi.. vah halimize
sneijder bununla top oynadı yazik la ne streslidir buna pas verip atmasini ummak..Saka gibi bir de
Sneijder ___Umut___Burak
Yapıyorduk
Umut MS
Burak LW
Belhanda o açıdan daha şanslı olacak.sneijder bununla top oynadı yazik la ne streslidir buna pas verip atmasini ummak..
feghouli gelsin artik :'(Belhanda o açıdan daha şanslı olacak.
real bayern münih falan cv'ye bak..