Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce de söylediğim gibi sadece 1 sezon kendini gösteren ama potansiyelini ortaya koyan Bajic'in 5.5 ettiği yerde, 2 senedir hem lig hem AL arenasında çok üst düzey oynayan Badou 7.5 eder.

Şu yıllık ücret de 1 milyon daha az olsa bu kadar baskı olmazdı üstünde.

Ayrıca potansiyeli forvetler genelde daha pahalı oluyor. Piyasa ortada.

Ondan bir onceki sene de asagidaki golle sampiyonlar ligine girilip ayak basti parasi 10 kusur milyon bu ikili sayesinde gelmisti . o zaman onlari da kutsayin .

http://tr.beinsports.com/lig/spor-toto-super-lig/goller/2013-2014/32/galatasaray/umut-bulut-14036

mehmet denen arkadasin benim de zamaninda dustugum hataya duserek boyuna gitmis adami elestirmesi hata

luzumsuz yere forumun sinir uclarini oynatmaktan baska bir sey degil .. ama soyledigi seylerin yanlis oldugunu gostermez bu tavri

bunu neden yapiyordur onu bilemem , ama ben de yaptim cunku icimdeki bir kac adama olan nefret gitmemisti o donem .. selcuk sneijder ikilisine taraftarin bir kisminde asiri bir kin var

o yuzden selcuk un 2011-2014 arasi oyunu ve kazandirdiklari da ,sneijderin fb ,juventus, bjk maclarindaki katkilari da gormezden geliniyor , cunku 2 sene yatti bu adamlar ,tum gecmislerini silip nefret ettirdiler

ama yine de gitmis , parasini birakmis , artik laf soylemek yersiz . sneijder basliginda takimsiz kaldi su bu diyenleri anliyorum biraz ama mehmet kardes ben de yaptim ayni hatayi ,sen yapma
Yalnız 32.hafta şampiyonlar ligine ayak basmamızı garantilemedi. Ondan sonraki hafta yani 33.hafta Sneijder trabzon deplasmanında 2 tane salladı.

VTR-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağ açığa Feghouli olmazsa başkası olur ama mutlaka bir transfer yapacaklardır herhalde.
Garry'de çok kaliteli değil ama iyi niyetli, elinden geleni yapıyor bence en azından devre arasına kadar sol açık konusu rafa kaldırılabilir. Biri gelecekse de kiralık düşünülebilir.
Bence sol bek ve sol stoper çok daha elzem.
Ahmet, sağ olsun Semih'i hiç aratmıyor. Mal mal dolanıyor sahada.
Serdar'da ne yapıp edip sakatlanıyor. Zaten sürpriz değil.
Koray'da yedek olarak kalabilir.

Denayer'in ismi hep geçiyor. Elimizdekilerden daha faydalı olabilir belki ama sonuçta bu adamda sağ stoper.
Carole ilk sezonunda fena değildi aslında ama hem rezil bir sezon geçirdi hemde hiç ışık vermiyor. Talibi varsa satılabilir.
Linnes'de kulübede dursun diyeceğim ama sol bek ve stopere de transfer yapılırsa kulübede yabancı hakkımız olmayacak.

Bence Gomis bize daha uygun Negredo da Beşiktaşa daha uygun. Negredo'nun son vuruşları çok iyi Beşiktaş zaten hücum oynayan bir takım son vuruşu iyi olan adam yetiyor bkz Gomez.

Gomis'in son vuruşları kötü değil. Aksine en byük meziyeti o. Senin de dediğin gibi BJK zaten pozisyon hazırlıyor bir şekilde. O pozisyonları Gomis de bitirir. Bize ise biraz daha hareketli ve kendi hazılayıp kendi atacak, bazen beklenmeyen goller atacak biri lazımdı sanki. Negredo bu profile daha uygun.

Ama dediğim gibi kalite olarak büyük fark yok.

transferleri inceledigin zaman ,verilen cok paraya ragmen belhanda ve gomis disindaki transferler dogru

en hatali transfer belhanda, cunku bu arkadas 9 milyon bonservis ve senelik 3,5 u gecen 4 senelik sozlesme riski alinacak bir adam degil , cok begendigim ben arfa da degil , gecen sene avrupa finali oynayan hakim ziyech de degil

bunlar yeteneklerinden bagimsiz sorunlu adamlar , genelleme dogru degil belki ama beklenti yuksek fakat bu paralari karsilayacak yetenek kapasiteleri yok

gomis ise belki kariyerine gore alim maliyeti cok yuksek olmayan gibi gorulebilir ama ayni erendeki gibi ya tutarsa tarzi alinmis bir adam

eren ile gomis i topladiginda 10 milyon bonservis ve senelik 5 milyon euro ustu ucret karsina cikiyorsa ,bu 2 linin artik banko oynayacak olmasi lazim

Gomis'in biraz zamana ve bir sekilde gol atip ozguven tazelemeye ihtiyacı var. Mac icinde begeniyorum aslinda aliyor veriyor kaciyor falan ama is asil noktaya gelince sacmaliyor.

Karsi karsiya pozisyonu kesinlikle zevzekliginden atamadi. Artistik gol atip costuracakti takimi ve kendini. Gereksiz ama yani

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomis'in son vuruşları kötü değil. Aksine en byük meziyeti o. Senin de dediğin gibi BJK zaten pozisyon hazırlıyor bir şekilde. O pozisyonları Gomis de bitirir. Bize ise biraz daha hareketli ve kendi hazılayıp kendi atacak, bazen beklenmeyen goller atacak biri lazımdı sanki. Negredo bu profile daha uygun.

yalniz ustat , ornekleyelim , belhandanin ostersunds macinda yaptigi ortaya vurdugu kafa vurusu istedigi toplardan degil miydi mesela ?

YouTube

01:20 ...

Yani bu da istedigi top degil mi

Belhanda topu alinca etkili ama sanki cok fazla topu almak gibi bir hevesi yok gibi davraniyor. Bilmiyorum bu da etkin orta saha ile cozulebilir duruyor. Baktiginiz zaman hazirlik maclarinda neredeyse her golde veya etkin atakta bir payi var. Dedigim kacak oyunun arkadan destek alamamaktan oldugunu umuyorum cunku skor katkisina ragmen bu tarz lige gitmez.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalniz ustat , ornekleyelim , belhandanin ostersunds macinda yaptigi ortaya vurdugu kafa vurusu istedigi toplardan degil miydi mesela ?

YouTube

01:20 ...

Yani bu da istedigi top degil mi

Golcülerde bir formsuzluk mu şanssızlık mı desen öyle birşey olur. Hakan Şükür de böyleydi hep söylerim. Gomis bu pozisyonları sürekli kaçırıyor diyemeyiz. Aksine sürekli atıyor ve atamayınca olay oluyor. Ama bugün atamaz yarın atar bunları. Gomis'in böyle bir kalitesi var.

Başka hazrlık maçımız yok değil mi bizim?

Ortasaha hattı güzel olacak ama Selçuk'un gönderilmesi lazım. Yoksa yedek kalmaz problem çıkarır, huzursuzluk yaratır ve medyanın vs baskısıyla bir şekilde formayı alır

Kötü değil ama çokta iyi değil bence Negredo ile karşılaştırırsak Negredo daha iyi bitirici ama Gomis daha mücadeleci,daha hareketli Negredo 2-3 sezondur baya geriledi.Bizim adımıza Gomise göre daha riskli bir transfer oldu açıkçası

Başka hazrlık maçımız yok değil mi bizim?

Ortasaha hattı güzel olacak ama Selçuk'un gönderilmesi lazım. Yoksa yedek kalmaz problem çıkarır, huzursuzluk yaratır ve medyanın vs baskısıyla bir şekilde formayı alır
Bu ay Güney Kore'ye gidecektik galiba. İyi takımlar vardı Schalke falan kupa turnuvası olacaktı.

Edit : buldum

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Hoca değişikliği için son 48 saat. Salı gününe kadar takım izinliymiş. Gelecek adam Salı da başlamazsa anlamsız artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt