Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
sen niye tuhaflaştın böyle ya,feghouli geliyo işte
Yatmış malesef,Nani bizim için iyi olur winner oyuncu,Feguli WHU'da kulübede çürüsün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen niye tuhaflaştın böyle ya,feghouli geliyo işte
Söylediklerin doğru eyv ama normalde yeni transferleri 3 4 maç oynatmazlar idman vs Ndiaye 1 antrenman Fernando antrenmansız maça çıktı. Hadi oyuncuyu hazır olmadan taraftarın önüne sürdün o riski geçtim. Ya bu iki oyuncudan birisinin adalesi yırtılsaydı 6 ay sakatlansaydı yada sezonu kapatsaydı?Sen Kayserispor değilsin Galatasaraysın...ligin başlamasına 1 hafta kala belirsizlik gibi bi lüksün olamaz...ilk yarı farklı ikinci yarı farklı 11 falan deneme işleri 20 gün öncenin işleri...Dün Herta ile oynadığın maçta Tarık tı ıvır zıvırdı koyma artık kardeşim ben bundan bahsediyorum...Kayserispor maçının provasını yap elindekilerle artık ... Ne Selçukla tolgayla başlıyosun...daha idmana çıkmamış Fernando en idmanlısından daha iyiydi dün...direk ilk 11 Badou Fernando girersin 90dk tutarsın bu adamları...Belhanda soldamı oynayacak göbekte mi oynayacak diye soruyo millet hala birbirine...sen söyleyebilirmisin Kayseri maçına Belhanda nerde oynar ...kişisel görüşün değil Tudorun hazırlık maçları görüntüsüne göre...muhalif tarzın olabilir çok önemli değil benim için çünkü benim dediklerim zaten kesin doğru bilgiler kaldıki tüm büyük takımlar benim dediğim gibi yapar...
Yatmış malesef,Nani bizim için iyi olur winner oyuncu,Feguli WHU'da kulübede çürüsün.
Ben olsam lensi 1 ay once almistim. Ne ugrasicam Fegulinin naziyla. Kotu oyuncu demedim ben zaten ancak overrated bir oyuncu. Burada oyle bir anlatiliyor ki sanirsin sag aciga robben geliyor. 27 yasinda cok ust duzey bir adami west ham zaten birakmaz biraksada 4.5 m. euro bonservise birakmaz.
Allah rızası için paylaşmayın şu resmi lütfen ya
H. Olsun o halde?Feguli Naninin ayakkabılarını taşır,Nani çok büyük bir oyuncu sonuçta,5 Mioya takımımıza renk katacaktır
[FONT="]Nice ile 1+1 yıllığına anlaşan Wesley Sneijder, yıllık 1.8 Milyon Euro kazanacak.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#14171A][FONT="]Galatasaray'ı çok sevdiği için bizden yaklaşık 5.5 m € falan alıyordu![]()
[/FONT]
Demekki kimse yüzüne bakmamış
Dünya yıldızının
Tolga bile 2 ye oynuyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi