Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecmis gecmiste kaldi, giden gitti ederini buldu... Esas konu bizim simdiki halimiz. Odasi bile hazir denilen adamin gelip gelmeyecegini konusuyoruz. Daha takimin mevcut haline bile gecmedik. Ne olacak, nasil olacak bilmiyorum. İnsallah yönetim de, Cenk de , Tudor da bizi utandırırlar sırasıyla...

giannelli imbula

henüz resmi imza atmamış olsa da bu saatten sonra gelmemesi büyük sürpriz olur. bir güne mi gelir yoksa bir hafta sonra mı orasını bilemem ama.
(quakerboy - 19 temmuz 2017 08:17

Kaliteli duyumcular köşemizde bugün 'Krakerboy'

Nice başkanı Sneijder'i de alırım oynatacak hocayı da alırım demiş.

Sneijder aldığı parayı sonuna kadar haketti. En kötü sezonunda bile 5 gol 15 asistle gitti. Sırf volkana attığı şahane gol için kulüple anlaşıp daha uygun bir maaşla 2 yıl daha kalmalıydı.. bu yeni kurulacak kadroda bile çok iş yapardı. Üzüldüm ayrıldığına umarım başarılı olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim taraftarımızın bazıları haketten cahilin dik alası.
Lan hiç mi sayısal zekanız yok kullanmayı bilmiyorsunuz.
Sneijder 3 sene önce.3.2 milyon euro + 1.3 milyon Euro imza parasına imza attı.
Gelmişler yok bizi çok sevdiğinden, yok kendi de biliyor o kadar etmediğini yazanlar var.

Hakaret etmiyorum bakın soruyorum sadece aptal misiniz?

Tslde oynayan az buçuk kariyeri olan hangi oyuncu avrupa'dan alacağının aynısını alıyor.
Belhanda? Gomis? Pepe? Ndiayeye 2.7 veriyorsun lan çıkıp diyelim mi bizde 2.7yi cukkaliyorsun karaktersiz futbolcu Avrupa'da 1 milyon alamazsın diye ?
Senin yöneticinin malligini oyuncuya yükleyecek beyne nasıl erisiyorsunuz,

Anlamak istemedigi veya anlayacak kapasiteye sahip olmadigi sürece istersen saatlerce anlat fark etmiyor sonucta. Ha duvara konusmussun ha bunlara, fark yok.

giannelli imbula

henüz resmi imza atmamış olsa da bu saatten sonra gelmemesi büyük sürpriz olur. bir güne mi gelir yoksa bir hafta sonra mı orasını bilemem ama.

71b6f57ba3b0fd5c6a3da0b25d90d6e1.jpg

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

giannelli imbula

Bide buna en kral duyumcu diyorlar
Bu degilmiydi bir daha yazmayacagim diyip sonra yazan ergen kılıklı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder aldığı parayı sonuna kadar haketti. En kötü sezonunda bile 5 gol 15 asistle gitti. Sırf volkana attığı şahane gol için kulüple anlaşıp daha uygun bir maaşla 2 yıl daha kalmalıydı.. bu yeni kurulacak kadroda bile çok iş yapardı. Üzüldüm ayrıldığına umarım başarılı olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boltladığım yer Selçuk Şahin'i akıllara getirdi.

Fernando imbula
Feghouli ndiaye belhanda
Gomis

Hayal etmesi belesh nasilsa

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Bu forumda kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret etmek serbest mi?

Sneijder'i savunanlar karşıt bir görüşte hemen hakaret ediyorlar

Eğer serbestse birazdan bende onlara sövmeye başlıcam bu ne lan böyle

Selçuk'un 3 aldığı takımda Wes niye 2 almıyor diye mi eleştiriliyor? Bu takımın maaş çıtası yüksek Sneijder'lik bir mevzu yok. Sneijder'in bozduğu zarar verdiği takımı da Ostersunds serisinde gördük zaten.

Bu forumda kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret etmek serbest mi?

Sneijder'i savunanlar karşıt bir görüşte hemen hakaret ediyorlar

Eğer serbestse birazdan bende onlara sövmeye başlıcam bu ne lan böyle

Milletin derdi Sneijder olmuş. Sokayım Sneijder e. Galatasaray forumunu neye çevirdiler. Bizim derdimiz Galatasaray bu ergenlerin Sneijder. Yetti artık.

Ordada klubün nasıl yonetilecegine transferde kimlerin alınacağına
Kamp programlarına tekniğe taktiğe hoca seçimlerine de karışacak mı acaba

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaşınıyorsunuz. İftira atıyorsunuz, Volkanın canı mı çok yandı sizin mi diye sorunca zıplıyorsunuz...

Kaç kere takmıştı Volkanınıza 3 mü 4 mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt