Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumda kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret etmek serbest mi?

Sneijder'i savunanlar karşıt bir görüşte hemen hakaret ediyorlar

Eğer serbestse birazdan bende onlara sövmeye başlıcam bu ne lan böyle
buna pek düşünce denemez buraya düzenli olarak girip sneijdere hakaret edip provokatörlük yapıp ortamı bozan provokatörler var

farklı bi beklenti oluyor kısmını transfer için sayı verebilirmisiniz sorusundan söyledi cenk.bilip bilmeden yazma.ve artık feghouli konusunda saçmalama.sıktı çünkü.

ergun-640.webp

Uğruna ölüp bittiğin nerdeyse Messi diyeceğin Belhanda daha 27 yaşında orda kaç milyon almış aç bak? 33 yaşında bile ondan çok almıştır.

Fransa'da zekaya, mantığa para almıyorlardır
Senin Galatasaray ı oyuncağa çevirip sirke döndüren
Her yıl kampa geç katılıp
Her hocaya el kol hareketi yapan adamı savunman normalmi
Attığı gollere sevinmeyen zaten aptal olması lazım yada rakip takım taraftarı olması lazim
Saygı duyulacak adam varsa benim gözünde hagi dir
Hagi nın futbolu bırakma kararı aldığında niye dediklerinde
Idmanda yüzde yüzümü veremedikten sonra devam etmenin anlamı yok cevabını veren adam dır saygı duyulacak adam
Gidip oyuncuları örgütleyip hocayı başkana şikayet eden değildir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayir abi adam 4,5 Milyonu birakip gitmis hem de herkes o parayi yata yata alir derken herkesi göt ederek gitmis.

Böyle bir fedakarlik yapip erdemlik gösteren adama hala para üzerinden vurmaya calismak serefsizliktir benim gözümde.

buna pek düşünce denemez buraya düzenli olarak girip sneijdere hakaret edip provokatörlük yapıp ortamı bozan provokatörler var
Galatasaray'ı kazıklamıs dedim yalan mı?
Bizde kalıp indirime gitse bile 4m € 'dan az almayacak adam Nice'te 1.8 alıyor

Gelmişler bana Selçuk diyorlar sanki ona helali hoş olsun dedik o da kazıklıyor Galatasaray'ı, Selçuk'un çok para alması Sneijder'ın bizi kazıkladığı gerçeğini değiştirmiyor

Bunu yazdım diye 1-2 dallama hakaret mesajları falan yazdı

2 aydır farklı düşünüyoruz diye demedikleri laf kalmadı

Madem ceza falan alınmıyor, bende onlara sövücem birazdan mesajımı tamamlayıp

Ceza falan alınmıyor nasıl olsa hakaret serbest

Ordada klubün nasıl yonetilecegine transferde kimlerin alınacağına
Kamp programlarına tekniğe taktiğe hoca seçimlerine de karışacak mı acaba

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapamaz yaparsa devre arasını görmeden postalanmazsa bisey bilmiyorum.Adam olup topunu oynayacak artık ismide kurtaramaz kendisini aldığı paraya baksana jem karacan muamelesi yapıyolar herkes biz gibi keriz mi.

Buradaki şakşakçıları sayesinde at kosturuyordu zaten.

Sneijder muhabbeti bitse de Fatih Terim muhabbeti başlasa.

Hayir abi adam 4,5 Milyonu birakip gitmis hem de herkes o parayi yata yata alir derken herkesi göt ederek gitmis.

Böyle bir fedakarlik yapip erdemlik gösteren adama hala para üzerinden vurmaya calismak serefsizliktir benim gözümde.

Takım bulamaz diyen karaktersizler vardı birde şimdi ucuza gitti diye laf ediyorlar akıllarısıra.Gayet iyi transfer yaptı 33 yaşında olmasına rağmen.Bu senede gayet iyi performans gösterip kapakları takıcak bu mallara.

Birisi Sneijder 1,8'e anlaşmış diyor daha sonra adamlar bakın dünya yıldızınız falan filan bizde bu kadar alıyordu şöyle böyle kazıkladı gitti diye adama sövüyorlar.Ulan adam alacağını
iste s.ke s.ke ödeyecektik.Bıraktı gitti ne anlamazsız adamlarsınız siz.Sözleşmesi yokmuydu bu adamın mecbur ödeyecektin lan mecbur.Kaç tane Türk olarak oynayan ben şöyle Galatasaraylıyım diyen eski oyuncumuz sözleşme feshinden sonra dava açtı veya icra takibi başlattı haberiniz yok sanırım.Hadi Hakan Baltayı gönder bakalım alacağından vazgeçip
gidecekmi başka bir yere hemen.Selçuk gidecek mi alacağını bırakıp?Ulan daha 2 hafta önce Cenk göneni gönderirken maaşından bir kısım ödemedik mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum

Gelmişler bana Selçuk diyorlar sanki ona helali hoş olsun dedik o da kazıklıyor Galatasaray'ı, Selçuk'un çok para alması Sneijder'ın bizi kazıkladığı gerçeğini değiştirmiyor

Yuru onur kim tutar seni :asd:

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Değmez, bırak fanları yeni takımının forumunda devam etsinler, biz de takımımızın bundan sonrası için konuşalım, tartışalım, sevinelim, üzülelim ve başımızdaki andavallardan nasıl kurtulacağımızın muhasebesini yapalım.Bazı Galatasaraylı görünümlü mallar için kendileri ve egoları takımdan daha önemli. ( Lafım kendisi gibi düşünmeyenleri kendisi gibi mal sanan mal oğlu mallara)

Son düzenleme:
Sneijder kafadan sana 15 milyon euro kazandırdı. 2013 yılında gruptan çıkardı. 2014 yılında ise trabzon deplasmanında şov yaparak ligi 2. bitirip CL'ye gitmemizi sağladı. 2014 yılında ZTK'yı kazandırdı. 4.yıldızı aldığımız sezon Sneijder beşiktaş maçında fişi çeken golü attığında deli gibi sevinmedin mi? Fener derbilerini aldırdığında "Sneijdeer yea adamsın" mesajları yazıyordunuz ne ara unuttunuz? Juventus maçında attığı golden sonra tüyleriniz diken diken olmadı mı? Hala parasına b.k atıyorsunuz. Nedir bu Sneijder nefreti? Sanki yıllık parasını forumca cebinizden ödediniz. Hadi son yıllardaki performansın eleştirseniz ona da bir şey demeyeceğim adamı forumda hain ilan ettiniz be. Emre Belezoğlunu sevdiğiniz kadar Sneijder'i sevemediniz.

Son düzenleme:
Bu Feghouli olayı çok uzadı inşallah ona takılıp diğer fırsatları kaçırmıyoruzdur yoksa yasin-garry ile bu sezonu çöpe atarız

ortada fol yok yumurta yok adam takımdan ayrılmış millet hala adama saldırmak için yalan bahaneler buluyor kendine. kuşlar bile başlarına gelenleri unutmuştur şimdiye kadar bunlar sabah kalkıp ilk iş olarak foruma girip sneijdere hakaret ediyorlar.maksatlı yapılmıyorsa bu nasıl bi beyin yapısı anlamadım. madem adam size göre okadar zarar verdi bıraktığı 4.5 milyonu kefaret olarak sayın bari belki içiniz serinler

Son düzenleme:
Biri hakaret eder digeri kendini insanlardan üstün görür,mal misiniz beyler

Adam gibi yorum yazin cikin cok zor olmamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt