Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.570
- 2.789
- 1.168
sol taraf nani asamoah sağ taraf feghouli mariano resmen çağ atlayacagız hadi bakalım
Bu yönetimle rüyada görsem sabahına umreye yazılırım. Da mümkün değil. İnşallah ben yanılırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sol taraf nani asamoah sağ taraf feghouli mariano resmen çağ atlayacagız hadi bakalım
buna pek düşünce denemez buraya düzenli olarak girip sneijdere hakaret edip provokatörlük yapıp ortamı bozan provokatörler varBu forumda kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret etmek serbest mi?
Sneijder'i savunanlar karşıt bir görüşte hemen hakaret ediyorlar
Eğer serbestse birazdan bende onlara sövmeye başlıcam bu ne lan böyle
oturun ağlayın şimdiniye girdiysem zaten neyse size iyi şizofreniler.
Senin Galatasaray ı oyuncağa çevirip sirke döndürenUğruna ölüp bittiğin nerdeyse Messi diyeceğin Belhanda daha 27 yaşında orda kaç milyon almış aç bak? 33 yaşında bile ondan çok almıştır.
Fransa'da zekaya, mantığa para almıyorlardır
Galatasaray'ı kazıklamıs dedim yalan mı?buna pek düşünce denemez buraya düzenli olarak girip sneijdere hakaret edip provokatörlük yapıp ortamı bozan provokatörler var
Ordada klubün nasıl yonetilecegine transferde kimlerin alınacağına
Kamp programlarına tekniğe taktiğe hoca seçimlerine de karışacak mı acaba
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayir abi adam 4,5 Milyonu birakip gitmis hem de herkes o parayi yata yata alir derken herkesi göt ederek gitmis.
Böyle bir fedakarlik yapip erdemlik gösteren adama hala para üzerinden vurmaya calismak serefsizliktir benim gözümde.
Yuru onur kim tutar seniGalatasaray'ı kazıklamıs dedim yalan mı?
Bizde kalıp indirime gitse bile 4m € 'dan az almayacak adam Nice'te 1.8 alıyor
Gelmişler bana Selçuk diyorlar sanki ona helali hoş olsun dedik o da kazıklıyor Galatasaray'ı, Selçuk'un çok para alması Sneijder'ın bizi kazıkladığı gerçeğini değiştirmiyor
Bunu yazdım diye 1-2 dallama hakaret mesajları falan yazdı
2 aydır farklı düşünüyoruz diye demedikleri laf kalmadı
Madem ceza falan alınmıyor, bende onlara sövücem birazdan mesajımı tamamlayıp
Ceza falan alınmıyor nasıl olsa hakaret serbest

Galatasaray'ı kazıklamıs dedim yalan mı?
Bizde kalıp indirime gitse bile 4m € 'dan az almayacak adam Nice'te 1.8 alıyor
Gelmişler bana Selçuk diyorlar sanki ona helali hoş olsun dedik o da kazıklıyor Galatasaray'ı, Selçuk'un çok para alması Sneijder'ın bizi kazıkladığı gerçeğini değiştirmiyor
Bunu yazdım diye 1-2 dallama hakaret mesajları falan yazdı
2 aydır farklı düşünüyoruz diye demedikleri laf kalmadı
Madem ceza falan alınmıyor, bende onlara sövücem birazdan mesajımı tamamlayıp
Ceza falan alınmıyor nasıl olsa hakaret serbest
Jose varken baltayı ön libero oynatan adam gibi adam
E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ortada fol yok yumurta yok adam takımdan ayrılmış millet hala adama saldırmak için yalan bahaneler buluyor kendine. kuşlar bile başlarına gelenleri unutmuştur şimdiye kadar bunlar sabah kalkıp ilk iş olarak foruma girip sneijdere hakaret ediyorlar.maksatlı yapılmıyorsa bu nasıl bi beyin yapısı anlamadım. madem adam size göre okadar zarar verdi bıraktığı 4.5 milyonu kefaret olarak sayın bari belki içiniz serinlerHayir abi adam 4,5 Milyonu birakip gitmis hem de herkes o parayi yata yata alir derken herkesi göt ederek gitmis.
Böyle bir fedakarlik yapip erdemlik gösteren adama hala para üzerinden vurmaya calismak serefsizliktir benim gözümde.