Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok sağlam küfür etmiş
Mahkemeye versen sonuç alırsın
Bu arada sizinle aynı görüşte olmayan kişilere hakaret küfür kuş gerizekalı forumu ileriye taşımıyor
Hatta yeni üye olacak kişilere kötü referans oluyor
Adam sneijderi eleştiriyorum kuş diyor mesela
Sonra küfür ediyor sonra moderasyondan biri ona küfür ediyor
Kazanan kim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eleştiri ayrı tahrik ayrı sneijderi onu sevenler de eleştiriyor boş yapmaya gerek yok.

Birileri benim adimi kullanip yapmadığım bir sürü seyi bana yüklemiş.

Şimdi sırayla açıklayayim
1- Twitter ortamında kimseye kudretmedim arkadaş kendi Twitter hesabından ona buna sürekli küfür ettiği için kendi ile karıştırmış olabilir.
2-Degil Sneijder Bruma bile boklanirken bile o basliktaydim.
3-yildiz sevdası diye birşey uydurmuş bruma super star, Muslera dünyanın en iyi kalecisi ya eleştiri yapanlara sürekli doğruları göstermeye çalıştığımız için varsın yıldız sevici galatasaray düşmanı olalim, elinizdeki ölçü aletini bize de söyleyin insanların üzerine tutup olcelim.

Bu mesajı da yazmazdim da iyiliğime geldi. Küfür eden her bir kisi oradan benim adımı silip kendi adını koyup kendi anasi ile hallensin.

En son karaktersiz herif kalıncaya kadar savaşımız sürecektir bu da böyle biline.

Avrupa takımlarında bonservislere yüksek paralar verilirken oyuncu maaşları düşük seviyede tutulur. Zaten birçok oyuncunun da buraya gelme sebebi yüksek maaş muhabbeti. Niye bu kadar kastınız anlamadım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder in gönderilmesini desteklediğim için bana kuş deme cüretini gösteren nice lıya cevap.
Sorun tam olarak da bu zaten. Sen ona Sneijder'i savunuyor diye "Niceli" diyorsun, o sana "kuş" diyor. Nerede sizin anlayışınız?

Sneijder Galatasaray'ı en azından bu transfer dönemi için ilgilendiren bi oyuncu, konuşulması doğal. Konuşuluyorsa görme, cevaplama. Daha fazla konuşulmasına olanak sağlıyorsun bizzat kendin uzatarak.

Neyse olay sadece Sneijder ile alakalı da değil. Tüm üyelerden rica ediyorum biraz anlayışlı olun birbirinize karşı. Trollük adı altında ortalığı germeye çalışan 3-5 gerizekalıya fırsat vermeyin. Devamlı bir laf sokma çabası, sürekli bi iğneleme, bölünme... Lütfen anlayış!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt