- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Yessss, Feghouli salı istanbulda..
ban sebebi degilmi bu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yessss, Feghouli salı istanbulda..
KaynakYessss, Feghouli salı istanbulda..
Kasımpaşa'da olsa 20 bile verip alırız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kaynak
ban sebebi degilmi bu?
bu adamı 8 9 m euro gibi bi bedele alabilir miyiz acaba?
derhal banlayin bu arkadaşi nedir bu trollerden çektiğimiz!!Aziz Üstel ve Saffet Ulusoy
derhal banlayin bu arkadaşi nedir bu trollerden çektiğimiz!!
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaw hadi işine bak, adam geçen piyasada ismi hiç geçmezken birini yazdı bize sonra düştü heryere, tamam güvenilmez olabilir ama bildikleri elbet vardır bişiler
Bilmiyorum ki keşke olsa ve alsak ligin içinden geçer bunu tutayım derken komple takımı rakip sahaya yığarız.
İkinci lige düşmüş bir takımın oyuncusu yoklanırsa rahat alırız diye düşünüyorum
Inanmak ıstiyorumYessss, Feghouli salı istanbulda..
yok yaw adı carlos rivas filandı
......Aziz Üstel ve Saffet Ulusoy
geçen sene fransa liginde son derece başarılı olmuş vs cl oynayacak bir takım aynı mevki için belhanda'yı gönderip sneijder'i alıyor.
şimdi bu forumda sneijder'i begenmeyen insanlara soruyorum lucien favre gerizekalı mı belhanda'yı verip wesley'i alıyor?
Belhanda Kiev'den geldi Nice değil.geçen sene fransa liginde son derece başarılı olmuş vs cl oynayacak bir takım aynı mevki için belhanda'yı gönderip sneijder'i alıyor.
şimdi bu forumda sneijder'i begenmeyen insanlara soruyorum lucien favre gerizekalı mı belhanda'yı verip wesley'i alıyor?