Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasımpaşa'da olsa 20 bile verip alırız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

youtube videolarına göre konuşmuş olacağım ama valla 8 9 a kapatıyorlarsa alsınlar. zaten saçtık saçacağımız kadar. brumanın güçlü versiyonu. çalımları ceza sahası çevresi ve yakınlarında yapıp takım oyununa katılırsa 5 katına satılacak adam.

Aziz dediyse fehuli salı günü başka takımla imzalar.

Aziz dediyse feghouli west ham a hayirli olsun

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaw hadi işine bak, adam geçen piyasada ismi hiç geçmezken birini yazdı bize sonra düştü heryere, tamam güvenilmez olabilir ama bildikleri elbet vardır bişiler
3e58917189d448d86f88e5597ec2f588.gif

Salı Günü...

Volkan yilmaz

Feg gelcek beyler bence. Collina denen hesapta çarşamba tören olcak demişti

H.o

Bilmiyorum ki keşke olsa ve alsak ligin içinden geçer bunu tutayım derken komple takımı rakip sahaya yığarız.
İkinci lige düşmüş bir takımın oyuncusu yoklanırsa rahat alırız diye düşünüyorum

valla videoya göre brumanın fizik olarak güçlü olanı. şimdi bilindik bi söz sölicem ama, yani bu kadar iyi bir oyuncuyu neden diğer premier ligi takımları düşünmez ki? açıkçası merak ettim. eğer sakatlık gibi bir problemi yoksa tek tahminim, takım oyununa yatkın olmama gibi sebepler, hani çalımları ceza sahasına yakın yerlerde ve paslaşmayı da düşünrüse daha işi olabilir gibi. ama çok hızlı çıkıyor gerçekten... valla çok kanat olacak belki ama yaşı da genç, bence kesinlikle alınmalı. keşke ilgimiz olsa.

yok yaw adı carlos rivas filandı

He kanat o da aynı larin ile aynı anda sözleşmesi bitiyor, bu heriflerin ortak özellikleri motor gibi olmaları ve çok güçlüler. Biraz teknik zekaları düşük ama al kirala yasin/sinan gibi heriflerin nazını çekeceğine bunları çek 300-500 bine oynatırsın 22 yaşında herifler scout ne işe yarıyor merak ediyorum.

Yasin demişken almanyaya tedavi diye gitmiş barlarda geziyormuş. Tamam gez gezme diyemeyiz ama bu herifin olay biraz aşırya kaçtı sanki.

geçen sene fransa liginde son derece başarılı olmuş vs cl oynayacak bir takım aynı mevki için belhanda'yı gönderip sneijder'i alıyor.

şimdi bu forumda sneijder'i begenmeyen insanlara soruyorum lucien favre gerizekalı mı belhanda'yı verip wesley'i alıyor?

geçen sene fransa liginde son derece başarılı olmuş vs cl oynayacak bir takım aynı mevki için belhanda'yı gönderip sneijder'i alıyor.

şimdi bu forumda sneijder'i begenmeyen insanlara soruyorum lucien favre gerizekalı mı belhanda'yı verip wesley'i alıyor?

peki ben sana soruyorum belhandayla nice in ilgilendigini ama kievle anlaşamadıgını ve wesley boşa çıkınca fırsat transferi oldugunu anlamıyorsun

Moderatör tarafında düzenlendi:

Belhanda Kiev'den geldi Nice değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt