Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb gustavo gomez ve ben arfa'yi almış sanırım.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Ahımızı aldılar...şimdi çekin tineri:D

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-07-23-04-16-19-1.webp
    Screenshot_2017-07-23-04-16-19-1.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 137
f64646507f49bee059c2d7aa559ee809.jpg

Pepe duvar len negredo 35 gol 25 asist oğuzhan 150M len biz barcelonayız len

9 gün daha yazacağım... Bu adamı neden getirmiyorsunuz, taraftarı neden bekletiyorsunuz... Açıklama bekliyorum... İstifa edin...

kralspor343.jpg

bugün misafir sayısında belli bir seviye azalma var sadece fbli arkadaşlar burda galiba

şimdi reşit akçay ın bilimsel açıklamalarını dinliyorum bi yandan tudor un son basın toplantısındaki ağlamasını aklıma getiriyorum ne hallere düşmüşüz biz

sorunda o zaten pepe lider bir stoper degil sert ve tek hamleli bir stoper onun kıcını ramos topluyordu hep

fakat son yıllarda hantallastıgı icin sakatlıklardan dahada zarar etmek yerine varane yi ramosun yanına koydu olayı cözdü
Olabilir renktaş çok takip etmiyordum Real'de

ama dediğin gibi yanına sağlam bir isimle süper Lig'in en iyi tandemi olur

mesela bizim Maicon ile oynasa süper olurdu

fb çöp yahu ben arfa gelse de bir şey olmaz aykut oynatmaz wiel gibi problem yaratır

İlk golde beli dönmedi ve pozisyon hatası yaptı. 2.golde yaşının verdiği hantallıkla hamle hatası yaptı. Bu yönden baksan ne kadar kötü olduğunu anlarsın

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk golde topu karşılayan orta saha olmayınca öne çıkmak zorunda kaldı ona rağmen yine defansa dönmeye çalıştı kısacası ilk golde hatası yoktu

Yaptırdığı penaltıya gelirsek her defans oyuncusunun başına gelebilir

Bence tekrar seyret renktaş oldukça iyi hamleleri olduğunu göreceksin

Fb'nin konustugu anlastıgı tüm isimler çöp. Ben arfa harici, o da zaten TR istemiyor. Gelse bile yatar

Kadroda 8 Türk lazim en az Selçuk ile 2 sene daha mı Devam edelim. Makul olmak lazım

Enes
Çağlar
Hakan
Emre Mor

Vs gelir mi?

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman ya altyapıdan koyacaksin yada gidip altinordu bursa gibi takımların gençlerine bakacaksin.

Balon tolgay ile olmaz o işler.
Yedeklere para vere vere bu hale geldik.

Tolgay, şimdiye kadar ne yapmışta bizde oynamayi hak etmiş?

27 yaşında futbol hayatı boyunca senelik ortalama 22 maç yapmış adamdan GALATASARAY oyuncusu olmaz.

biraz akıllıca ve mantıklı hamleler düşünün.

Sürün yağlı surat!

Kimi alırsak alalım teknik direktörsüz şampiyon olmamız imkansız gibi. Dursun bu kadar bok yedin adam gibi bir hamle yap artık, Hoca'yı ikna et acil.

ben arfa cok maliyetli bir oyuncu diye biliyorum yıllık ücretinde ciddi indirim yapmadıgı sürece gelirmi bilmem

psg bonservis istermi birde o var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt