Ahmed Arif Kesen
Büyük Kaptan
- 11 Temmuz 2009
- 21.556
- 14.308
- 2.158
Ne tolgayitolgayın sözleşmesi 2018de bitiyomuş.cenk ergun devre arası bitirir işi.
Vasat vasat oyunculari isteye isteye
Takımı çöplüğe cevirdiniz.
Sürün yağlı surat!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne tolgayitolgayın sözleşmesi 2018de bitiyomuş.cenk ergun devre arası bitirir işi.
Kadroda 8 Türk lazim en az Selçuk ile 2 sene daha mı Devam edelim. Makul olmak lazımNe tolgayi
Vasat vasat oyunculari isteye isteye
Takımı çöplüğe cevirdiniz.
Sürün yağlı surat!
Olabilir renktaş çok takip etmiyordum Real'desorunda o zaten pepe lider bir stoper degil sert ve tek hamleli bir stoper onun kıcını ramos topluyordu hep
fakat son yıllarda hantallastıgı icin sakatlıklardan dahada zarar etmek yerine varane yi ramosun yanına koydu olayı cözdü
İlk golde topu karşılayan orta saha olmayınca öne çıkmak zorunda kaldı ona rağmen yine defansa dönmeye çalıştı kısacası ilk golde hatası yoktuİlk golde beli dönmedi ve pozisyon hatası yaptı. 2.golde yaşının verdiği hantallıkla hamle hatası yaptı. Bu yönden baksan ne kadar kötü olduğunu anlarsın
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman ya altyapıdan koyacaksin yada gidip altinordu bursa gibi takımların gençlerine bakacaksin.Kadroda 8 Türk lazim en az Selçuk ile 2 sene daha mı Devam edelim. Makul olmak lazım
Enes
Çağlar
Hakan
Emre Mor
Vs gelir mi?
SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
12 numara denen cocuksu olusum twit atıp geri silmiş,lensin etkisi azalsın diye.ben arfa buraya gelmek istemedigini söyledi.fb gustavo gomez ve ben arfa'yi almış sanırım.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
cocukca işler,12 numara kadar mal bi oluşum yok.kiralayabilirler.![]()
Bunu atip silmisler galiba
Iyi topcu