Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak'ı bizdeyken de samimi bulmaz ve sevmezdim. Cidden boşa değilmiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

moryke-fofana_1306402.jpg

Üstad bjk'nin içinden geçti adeta

Lütfen saçmalamayalım , yıldız dediğiniz şey sadece bi görsel.
O Büyük Trabzonspor'un yıldızı Vatanımızın Bayrağındaki yıldızın temsilidir , o bir ruhtur.Doğuştan Trabzonlu arkadaş.
elinle 4 yapıyodu renktaş burak tam bir şovmendir başka kulübe gitmem deyipte trabzona gitti adam nerdeyse uçağı kendi kullanacaktı :D

Asamoah'ın bek oalrak düşünülmesine yeterince iyi bir fikir oalrak bakmamıştım başta ama biraz üzerinde kafa yorumca bu adamın zaman içerisinde ortasaha ve 4-4-2 solunda da iyi işler yapacağını düşündüm. Müthiş bir fırsat transferi olur. Aynı anda 3 bölgeyi komple kapatabilir. Gerekirse al ortaya Belhanda'yı sola çek. Gerekirse 4-4-2'nin soluna koy gitsin kessin. 3-5-2'nin solunda zaten oynuyor. Büyük fırsat olur gerçekten. Üstelik Asamoah-Fernando-Ndiaye-Belhanda ortasahası yol geçen hanı yapar göbeğini rakiplerin.

Böylece Selçuk gittiğinde yerine birini almaya bile gerek kalmaz ayrıca.

Burak pas oyununda olmaz, böyle top ayağına yakışmaz, say desen çok özelliğini sayamam ama bu sene gol kralı Burak olur bence.. Adam da inanılmaz bir gol şansı var yerli İnzaghi resmen..Bu gol konusunda bir şey diyemem adam atıyor.

elinle 4 yapıyodu renktaş burak tam bir şovmendir başka kulübe gitmem deyipte trabzona gitti adam nerdeyse uçağı kendi kullanacaktı :D
o 4 Rabia içindi , 3.35 cukka yaptı ondan keyiflisi yoktur zaten.
Tek laf edemediğim nokta çocuğununda arada olması , ondan dolayı ülkeye zorunlu geldi bulaşamıyorum çok .

Nasri arda denayer ve juveli sol bek ismi dışında kaynaksız duyum paylaşabilirsiniz.

Yönetim!

ulan arap sosyal medya hesabı da kullanmıyorsun doğru düzgün

insan mesaj verir gizliden, foto falan beğenir, birini takibe falan alır. ülkede sherlock holmes dolu zaten. çözerdik, bi nebze rahatlardık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt