- 16 Mayıs 2015
- 1.116
- 292
- 543
Kim la bu oyuncu pm den söylesin Biri Bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aramıza her an bir Brezilyalı daha katılabilir. Brezilya Liginden. Kaynak vermicem. Çünkü şuan henüz daha tam bitmedi Transfer ama 4 gün içinde netleşicek. Eğer imzalar atılırsa size söylücem. Bu Mevki Sol Bek... Scout Transferi. Alex Telles halt etmiş yanında... Yaşı 22. Transfer tamamen yatarsa veya imzalar atılırsa dediğim gibi o zaman isim vericem.
Fernando geldiğinde resmi sayfadan samba melodisi dinliyoduk şimdi sıra sol bek olandaAramıza her an bir Brezilyalı daha katılabilir. Brezilya Liginden. Kaynak vermicem. Çünkü şuan henüz daha tam bitmedi Transfer ama 4 gün içinde netleşicek. Eğer imzalar atılırsa size söylücem. Bu Mevki Sol Bek... Scout Transferi. Alex Telles halt etmiş yanında... Yaşı 22. Transfer tamamen yatarsa veya imzalar atılırsa dediğim gibi o zaman isim vericem.
ne bekliyorsun abi bişey bildikleri yok ben raporladım sen de raporlaBence Troll yapıyolar ve ciddi uzattılar varsa duyum bekletmeyiin cidden uyucazz iş varr
İsim vermeden duyum vermek yenı mı modaAramıza her an bir Brezilyalı daha katılabilir. Brezilya Liginden. Kaynak vermicem. Çünkü şuan henüz daha tam bitmedi Transfer ama 4 gün içinde netleşicek. Eğer imzalar atılırsa size söylücem. Bu Mevki Sol Bek... Scout Transferi. Alex Telles halt etmiş yanında... Yaşı 22. Transfer tamamen yatarsa veya imzalar atılırsa dediğim gibi o zaman isim vericem.
Pm gelmeden nasil ogrendiniz?PM falan gelmedi lan. Ama doğruysa yer yerinden oynar öyle bir isim.
İlk duyum verecem diyen arkadaş ciddiydi bence diğerleri trollüyorlarBence Troll yapıyolar ve ciddi uzattılar varsa duyum bekletmeyiin cidden uyucazz iş varr
işte klavye onların yaz kafana göre mantığı var amane bekliyorsun abi bişey bildikleri yok ben raporladım sen de raporla
Kalp gözüPm gelmeden nasil ogrendiniz?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Sol beke marcelo alsak anca öyle olur dediğine göre Bulkanbu pm den gönderdiğiniz adam gelirse ilk maç stadın çevresinde de bi 50 bin kişi olur.
Pm gelmeden nasil ogrendiniz?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil