- 11 Haziran 2015
- 39.669
- 28.137
- 2.193
b sürpriz olarak nitelenmesi hata olur o isimlerin :/Ben öyle yıldız sürpriz olduğunu düşünmüyorum.Geçmişe dönük bi sürpriz olur gibi geliyo.
Bence büyük bütçeli transferlerimiz Feghouli ile bitiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
b sürpriz olarak nitelenmesi hata olur o isimlerin :/Ben öyle yıldız sürpriz olduğunu düşünmüyorum.Geçmişe dönük bi sürpriz olur gibi geliyo.
Bence büyük bütçeli transferlerimiz Feghouli ile bitiyor.
Arda gelirse Terim ihtimali ortadan kalkar bir dahaki sene bile gelmez..O yüzden çok istemiyorum Arda'yı
ihtimal dahi vermiyorum ama, olurda süpriz amrabat denen güreşçi çıkarsa aynen şu moda geçeriz
YouTube
bence Nanisüpriz olması için geçmişte bizde oynamışve bizde iz bırakan bir yıldız olmalı... buna uyan profilde
1-ribery ( zor olduğunu biliyorum)
2-arda.
arda ismini zaten açıkladı süprizliği kalmaz. ismini söylemediği biri süpriz olur, o da çok çok zor ama ribery e çıkıyor.
D
Peki hiç transfer yapmamak mı ucuza amrabat mı ?
bence Nani
Zeca havaalanından girdiği an bıyığı ve tipi yüzünden fetöcülükten içeri alınır. O nasıl tip lan sen brezilyalısın
Zeca havaalanından girdiği an bıyığı ve tipi yüzünden fetöcülükten içeri alınır. O nasıl tip lan sen brezilyalısın
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok itici hele golden sonraki hareketleri falanİyi geceler
![]()
Çok itici hele golden sonraki hareketleri falan