Hüseyin Şahin
Cezalı
- 26 Temmuz 2017
- 1.184
- 0
- 336
Tudor, ilk lig maçımıza 8 gün kala takıma 2 gün izin verdi ve kendisi de ülkesine gitti. (AMK) al işte arkadaş küfür etçem şimdi ceza yicem ben böyle bir kavas görmedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
varela ve mendes var orta sahaya aldıkları boldrin ve espinoza da iyi oyuncular baya iyi kadro olmuşlar ilk maçımız onlarla olması iyi olmuş uyum yakalamadan çakmak lazım fbden bjkden puan alırlar
şaka gibiTudor, ilk lig maçımıza 8 gün kala takıma 2 gün izin verdi ve kendisi de ülkesine gitti. (AMK) al işte arkadaş küfür etçem şimdi ceza yicem ben böyle bir kavas görmedim.
![]()
tsnin kadroda fena değil he
burak kucka okay mas pereira bongonda durica iyiler olcayda iyi hatta izledigim kadarıyla takim oyununa katkisi yüksekÇöp oğlu çöp, 1 tane topçuyu ilk 4 takıma yazamazsın.
Origi çok beğendiğim bir oyuncu ama alamayız. Gabriel kiralanabilir.Takima hizli oyuncular lazim.
1. Hizli bek - Baba Rahman, Jaume Costa gibi
2. Hizli kanat - Feghouli,Visca gibi
3. Hizli forvet - Divock Origi, Gabriel Barbosa gibi
4. Hizli stoper - Denayer,Kurt Zuma gibi
burak kucka okay mas pereira bongonda durica iyiler olcayda iyi hatta izledigim kadarıyla takim oyununa katkisi yüksek
bence ilk 5-6 takimdan biri olurlar. Dediğin 2 takimdan biride ilk 5 e girebilirAntalya ve Konya ile müthiş bir rekabete girerler ancak.