Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonuslarla beraber 3.5 diyorlar Sinan için. 2.5 bonservis 1'de bonuslardır muhtemelen. Yani sağlam para gelmeyecek ama hiç yoktan iyidir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben olsam direk fesih ederdim renkdaş büyük başarı.

Galatasaray futbolcuya fazla iltimas tanıyo.sat fiorentinaya 5 milyona ,başalrım sinanın istegine.

sneijder sonrası üretkenliğimiz düşecektir ama fernando-badou-belhanda 3lüsü hem top kazanan hem dinamik oyuncular..Bu yıl bambaşka bir Galatasaray olacak ..

Askin'in bahsettigi genc brezilyali stoper brezilya liginden oldugunu dusunuyorum, ayni Willian Arao'da oldugu gibi scout ekibi onermistir.

Geçen sene çok gol atılmasının sebebi hatta tek sebebi Bruma'dır..Onun yeri yani sol açık hala gelmedi..Yeri dolmadı

hertha berlinden sinan kurtu alalım

Allah korusun basimizda baska dert yok sanki. Bu cocuk acayip sorunlu biri. Hertha antrenörü gecen diyordu bir yere kadar destek cikiyoruz ama artik yeter kendisi de birseyler yapmak istemeli. Istemiyorsa da gider gibi birseyler dedi.

senye şampiyon olunca morgan sansonu alsak keşke :/ 20 milyona deger

Allah korusun basimizda baska dert yok sanki. Bu cocuk acayip sorunlu biri. Hertha antrenörü gecen diyordu bir yere kadar destek cikiyoruz ama artik yeter kendisi de birseyler yapmak istemeli. Istemiyorsa da gider gibi birseyler dedi.

o zaman bilal basakcıoglunu alalım abi

sol açığa kiralık adam alınacaksa genç bir yetenek alınmalı mesela Pjaca

ferdi kadıoglu
bilal basakcıoglu

yerli akdro için iyi olur

Bu sene şampiyon olmak demek şampiyonluk sayısında tek büyük olmak demek..Farkı açarız bu sene şampiyon olursak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt