Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ula 8 milyon Euro ne ara oldu? Ladursuuun.

4M bonservis ve ortalama 2 milyon euro maas Lens icin bedava otesi. Fiko yine yapti numarasini. Bakalim sol stoper icin ne cikaracak yumurtadan.

O zaman Cavanda'ya da yapılan ayıp.Burada onca kişi benim gibi yazıyordu.Onlarıda uyardın mı?
Cavanda'ya futbolcu olmadigi icin git diyoruz afrikali oldugu icin degil. Ayrica afrikali da degil zaten.
Kendi etik kurallarina kendin karar verecek yastasin tabi ama gidip gormus biri olarak o kabileleri espri konusu yapmaman tavsiyesinde bulunabilirim nacizane.

Galatasaray , west ham ile 8m€ karşılığında anlaştı. Oyuncu akşam 21:00 İstanbul a geliyor. Oyuncuya 3.5m€ verilecek 4 yıllık.( Hürriyet)

West ham elinden çıkarmak için çabalarken 8n vermek nedir arkadaş. Bunlar negredoyu almış olsa en az 6m verirlerdi. Muhasebecilik yapmayalım diyorum ama fiyatlar korkunç

Evet, atabilirlerdi ama önce Barcelona'da oynamaları gerekiyor.

O konu çok Baska bir konu. O transferde neler döndügünü düsünmek bile istemiyorum. Herneyse Atlético da Iyi isler yapti Barcanin gözüne Iyi bir alternatif olarak geldi diyelim. Barcada çokta mükemmel bir performans göstermedigini anlatmaya çalistim. Arda sanki kafasinda futbolu bitirmis gibi

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Dursun dün west ham in paylaşımı görünce kızıp alın şu parayı derhal yollayın oyuncuyu demiş olmalı. 1 günde 5.5 den 8 e çıktı bonservis bedeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt