Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Tudor kalsin, bu degisim onun sayesinde, terim olsaydi en fazla selcuk ve tolganin mevkilerine alternatif oyuncu aldirirdi, semihi baltayi kullanirdi
2011/12 ve 12/13 gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor kalsin, bu degisim onun sayesinde, terim olsaydi en fazla selcuk ve tolganin mevkilerine alternatif oyuncu aldirirdi, semihi baltayi kullanirdi
Niye hayırdır. 500 milyon euro mu harcadık?Dursun Özbek Galatasaray'ın geleceğini sattı önümüzdeki 15 yılı hiç parlak görmüyorum bu 2 sene tadını alın sonrası meçhul..
belki onlara artık sabri tadı vermeye başlamıştır.

2011/12 ve 12/13 gibi
Juve asamoah gibi cok yönlü görev oyuncusunu Niye takimda tutmuyor anlam veremiyorum
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY
Siësta dan once bu gece en gec yarindi siësta dan sonra yarin veya carsambami olmus? Allahin yarinlarimi biter yine sallarlar bikac gun. Adamin odasi hazirdi bideali naci ve nevzat gibi dursunun paralı elemanlarıda son dk haberi verdiler sorunlar cözülmüs yarın yada carsamba gelecek diye
Galatasaray'ın tek kurtuluşu Rivaydı onu sattı bankalara ödedi borcu ama gitti tekrar kredi çekti şimdilik durum iyi görünüyor yıllar geçtikçe o borçlar katlanarak devam edecek satacak bişe de kalmadıNiye hayırdır. 500 milyon euro mu harcadık?
Yalnız (ben dahil) çabuk gaza geldik.![]()