Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu bir şey söylediği yok. Ribery olayı yalan. Samir olayı yalan. Brezilya'dan stoper bakılıyor. Bu kamil olayı yanlış anlamış gidip Brezilyalı bir stoper attı ortaya :D
Feghouli olayında geliş günü veremedi sorun yok yok dedi tweetleri gösteriyor :D

Özellikle Ribery feci uydurmaydı. İlgi ve takipçi kasmak için yaptı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beinsports zaten transferin adresiydi adamlar herkesten önce öğrendi ama onların kaynakları çok sağlam Gökmen Özdemir kulübün içini dışını biliyordur

Bu sene Beinsports ne derse diğerleri süsleyip ya da o olaya aksi bir şey yazıp servis ediyor..

Yalnız Anadolu kulüpleri de iyi kadrolar kurdu. Ayni kadro kalsa ciddi ciddi küme düşebilirdik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaliteli yerli oyuncu lazim milli marsi okuyacak adam kalmadi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

DGpv-GiWsAAJs1G.jpg

Aşkın tüm duyumlarını pek takip etmedim ciddi anlamda taki mariano transferine kadar. Tüm piyasada hiç gündemde bile yokken ismini yazdı adam.
Ne türkiyede nede yabancı basınında bizimle ismi geçmiyordu.

Belkide şansına denk geldi bilemem artık
Artı uruguaylı sol bek

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 gün önce Guliano'nun Zenit'ten ayrılmak istediğini ilk yazdığımda fener alabilir bunu demiştim. Teklif yapmışlar galiba.

Yılmaz vural'ı getir bu takımı şampiyon yapar o derece kalite koktu yapılan transferlerle

TapaTalK

asamoah'ı çok beklemeyiz juve onay verirse....mariano gibi 3 güne gelir

Barcelona'da herkes oyuna girdi 1 kişi hariç.

H.O

Kaliteli yerli oyuncu lazim milli marsi okuyacak adam kalmadi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

lig maçlarında milli marş okunması çok saçma bizim ligden başka bir ligte bilmiyorum milli marşın okunduğunu milli marşlar sadece milli maçlarda ve avrupa maçlarında okunmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt