Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3d9da4a3c117a49e663288334d892716.jpg

10 üzerinden kaç veriyorsunuz

Daha iyisini almamiz mümkün degildi. Yönetimi tebrik ediyorum. Tabi Dursun elinden geleni yapmis bidaha seçilmek adina

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Arda iddialarina ben haric herkes inaniyor galiba.

Gelme ihtimali 0%

Bu yasta geri donmez

Sol tarafa sorunlu bir adam istiyorsak gidin Konoplyanka'yi alin diyecem de nerde o zeka (!)

Feghouli mi lens mi ?

TapaTalK

Feghouli: maç sayısı: 303 gol: 40 asist: 47
Lens: maç sayısı: 386 gol: 98 asist: 102
tabi tek başına anlam ifade etmeyebilir ama Lens'in istatistikleri daha iyi. skora doğrudan katkısı olan bir futbolcu ki bunu geçen sene canlı olarak gördük. tabi Lens bu istatistiklerin genelini Ukrayna ve özellikle Hollanda liginde yakaladı. Feghouli ise la ligada. EPL istatistikleri ise aynı.

Barça tüm kadroyu değiştirdi, Neymar'ı satmalarına rağmen Arda oyuna girmedi. Barça bırakacak gibi. Rıdvan da istediğimizi söylemiş. Arda adım adım bize geliyor gibi. İki ucu keskin bıçak

Son düzenleme:
arda gelmez umarım. gerek yok. ayrıca arda gelirse terim işi iptal olur. bence yakın zamanda mutlaka terim gelecek göreve.

tabi tek başına anlam ifade etmeyebilir ama Lens'in istatistikleri daha iyi. skora doğrudan katkısı olan bir futbolcu ki bunu geçen sene canlı olarak gördük. tabi Lens bu istatistiklerin genelini Ukrayna ve özellikle Hollanda liginde yakaladı. Feghouli ise la ligada. EPL istatistikleri ise aynı.
ve lens 3 yaş büyük feghouliden

Bu kadroya Fatih Terim sart
Hazıra konması şart tabi. Fatih terim nerde para varsa iyi kadro varsa ordadır. Gelsin isterim ama gerçekler bu inan ki. Hala demirören ile anlaşıp çekip gitmesini sindiremiyorum. Kadromuz çok güçlü teklif ciddi olursa gelir, gelirse de şampiyon yapar ama nasıl affederiz onu bilmiyorum.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda gelmesin diyecem de bu kadroyada yakışır hani. Solda Asamoah - Arda ikilisi sağda Mariano-Feghouli ne olur bilmiyorum.

Bu Sinanin yaptigi tam setefsizlik, Galatasaray gibi bir kulüpten bisey vermeden ayrilmak istemek, Emre b en bile üst düzey oynadi, formanin hakkini verdi, uefa kupasinda katkilari oldu, süren komik bir sözlesme teklif edince o zamanlar avrupada dev olan intere gitti, onun kadar bile olamadi

Arda gelirse at tüm iyilikleri çöpe, rezillik olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstatistikle gidersek Yasin bunlardan iyi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt