- 3 Haziran 2015
- 56.933
- 66.058
- 4.143
![]()
10 üzerinden kaç veriyorsunuz
Daha iyisini almamiz mümkün degildi. Yönetimi tebrik ediyorum. Tabi Dursun elinden geleni yapmis bidaha seçilmek adina
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
Forumdan mi?![]()
![]()
Feghouli mi lens mi ?
TapaTalK
Dönüşümlü kullanırlar. Bu transfer olmazsa Atiba dışında defansif bir orta sahaları yok. O yüzden bence kritik bir hamle
ve lens 3 yaş büyük feghoulidenFeghouli: maç sayısı: 303 gol: 40 asist: 47
Lens: maç sayısı: 386 gol: 98 asist: 102
tabi tek başına anlam ifade etmeyebilir ama Lens'in istatistikleri daha iyi. skora doğrudan katkısı olan bir futbolcu ki bunu geçen sene canlı olarak gördük. tabi Lens bu istatistiklerin genelini Ukrayna ve özellikle Hollanda liginde yakaladı. Feghouli ise la ligada. EPL istatistikleri ise aynı.
Hazıra konması şart tabi. Fatih terim nerde para varsa iyi kadro varsa ordadır. Gelsin isterim ama gerçekler bu inan ki. Hala demirören ile anlaşıp çekip gitmesini sindiremiyorum. Kadromuz çok güçlü teklif ciddi olursa gelir, gelirse de şampiyon yapar ama nasıl affederiz onu bilmiyorum.Bu kadroya Fatih Terim sart
Feghouli: maç sayısı: 303 gol: 40 asist: 47
Lens: maç sayısı: 386 gol: 98 asist: 102
tabi tek başına anlam ifade etmeyebilir ama Lens'in istatistikleri daha iyi. skora doğrudan katkısı olan bir futbolcu ki bunu geçen sene canlı olarak gördük. tabi Lens bu istatistiklerin genelini Ukrayna ve özellikle Hollanda liginde yakaladı. Feghouli ise la ligada. EPL istatistikleri ise aynı.