Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda da gelirse ligin oynanmasına gerenk kalmaz.
Oyle maclar gelicekki faul alman gereken anlar olacak 1 0 kazanman gereken maclar olacak lig eskisi gibi 2 3 topcuyla mac kazanilacak lig degil sıkışan maclarda arda gibi set oyuncularida lazim butun takimi ful kosan adamdan olusturamazsin. Ayrica Arda direkt psikolojik olarak rakibi baski altina alabilecek adam rakip bekini rahatlikla cikmasini engelleyecek adam. Illaki onlem alacaklar ardayaNe yapacağız topu Arda'ya atıp kıçını dayasın, faul alsın diye mi bekleyeceğiz. Anadolu takımı değilsek ve CL'de olmayacaksak çıkıp çatır çatır oynayıp kazanmalıyız maçları. Şu kurulan kadronun da bir kaç takviye ile dominant bir oyun oynayabileceğini düşünüyorum.
En güvenilir duyumcu uzaklarda aramayınBarcelona'da herkes oyuna girdi 1 kişi hariç.
H.O

TD: Tudor olduktan sonra bu takımın şampiyonluk şansı yok ! İddia ediyorum bu takım ilk 2'ye giremez.
Kesinlikle katılmıyorum.feghoulinin olduğu yerde feg ezer geçer.uzun yıllar fegi takip eden bir adam olarak bunu sölüyorum.
Aynen oyle Ardayi istememek sapkinliktir.Mesela;
Arda Fenerbahçe de
Galatasaray Taraftarı: Hain Arda
Arda Beşiktaş ta
Galatasaray Taraftarı : Hain Arda
Arda Galatasaray duyumları var.
Galatasaray Taraftarı : Arda yı istemiyoruz gelmesin.
Neyin kafasını yaşıyoruz biz.