Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şurda Arda ya yazılanları gördükten sonra diyorum ki, keşke Arda Fb yada Bjk li olsaydı. Kıymet bilmiyoruz kıymet.
Ne yapmış Arda ?
-Bazıları gibi gittikten sonra arkamızdan mı sallamış?
-Avrupadan döndükten sonra ben zaten Fb liyim Galatasaray dan nefret ediyorummu demiş ?
-Harika başarılardan sonra sözleşmesini uzatmayıp beleşe Galatasaray dan kaçıp Avrupayamı gitmiş ? Bakınız Hakan Şükür- Emre Beleşoğlu - örnekler çoğaltılabilir.
-Arda her zaman ve her defasın da Galatasarayı ağzından düşürmemiş hep kalbinde taşımıştır.

Görüyorum ki Galatasaray a üç kuruş faydası olmamış genç arkadaşlarımız Arda ya Emre şerefsizine yapılmayan muamele yapıyorlar. Kendimize gelelim arkadaşlar !!!

Arda'dan nefret ettiğimiz falan yok taraftarımız içinden Arda'dan nefret eden kesim %1 bile değildir. Zaten bize karşı kendinden nefret ettirecek bir söyle mi olmadı bu zamana kadar. Gelmesini istememizin sebebi takımda eğer kalırsa Selçuk'la bir olup yeniçerilik oynar. Eğer Arda gelirse Selçuk gitmez ve Fatih Hoca'da gelmez.Kendisi tek kurtuluşumuz değildir.Alınabiliyorsa Gaitan,Joel Campell falan alınsın

Ben Arda' ya gıcık olduğumdan istemiyorum. Selçuk' la yeniçericilik oynamaya kalkacak diye değil

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer edilen çoğu Oyuncu çok dinamik, pressing yapabilen, hızlı ve agresif oyuncular.

Bu sezon hızlı ve ısıran bir takım göreceğiz. Rakipler 90dak high pressing uygulayan ve "Power Football" oynayan
176cef67ce5e02ffd52f9e9c5ac7308d.jpg

Futbolcuya dayali düzenin son bulmasi icin su Selcuk Inan'in bir sekilde ayrilmasi lazim. Huzursuzluk yaratan diger yerliler Sinan ve Yasin. Biri sürekli gitmek istiyor ve takimi sabote ediyor, digeri ise zam yapmazsaniz giderim tehditleri savuruyor.

Biraz tutarlı olsanız keşke. Sneijder gibi fit bir isime göbekli diye atıp tutanlar ve demagoji yapanlar, Barcelonada oynamasına rağmen göbek göt şişiren, işine saygı duymayan, zamanında gruplaşmalara neden olan Ardayı istemekte sorun görmüyor.

Bu çelişkiye mantıklı bir açıklama bulana saygılar sevgiler. Muhtemelen mantıklı açıklama olmaz, kendine göre yuvarlama açıklaması olabilir.

5956038661361f1be840cdc4.jpg
Ardayi isteyen yok hakan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazılanlara bak, ondan sonra Barış agresif, E.Belaoğlunu Arda'dan iyi tutanları mı ararsın, Arda'nın fenerli beşiktaşlı olabileceğini söyleyenleri mi?

Agresif olmayayım da ne yapayım,sizin ölçünüz yokki benim tepkilerimin sınırları olabilsin. Ben çıktım iyi geceler aklı başında renktaşlarıma yada herneyse aklı başında olan yada olmayan bütün renktaşlarıma.

Fiko her yerde karşımıza çıkıyor adam magazin programında canlı yayında

Son 15-20 yılın en çılgın transfer sezonu oluyor tüm dünyada. En son Los Galacticos kurulurken böyle bir dönem olmuştu.

Çok fazla sayıda ve çok büyük meblalı transferler oluyor.

En sıradan isimler bile 10 milyondan gidiyor minimum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt