Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam işinin kurallarının dışına çıkıp, ekmeğinden işinden olabileceği bilgileri sevdikleriyle paylaşıyor. Hakaret duyumcu yaftası yiyor. Yaşı gereği olgun davranmış bilgi vermeyeceğini söylemiş biz daha fazlasına layığız. Adam ekmeğinden olacağı şeyi yapıyor, biz oturduğumuz yerden adama sallıyoruz :red:
İlerde nasip olurda evlenirsen bir tane Arda gibi iş ahlakı 0 olan, kibirden gözü dönmüş ve üstüne üstün senin düşmanlarınla birlikte yürüyen bi oğlun olsa;(Rabbim herkese hayırlı evlat nasip eylesin)
Silip atarmıydın. Benim artık oğlum yokmu derdin
Onu kazanmaya mı çalışırdın.
Yaşın olgunlaştıkça düşüncelerin değişecektir. Delikanlı düşünceleri zamanındasın
Arda bizim evladımız değerimiz. Evlat silinip atılmaz
asamoah isi uzayacak ve zor anlasilan, cabuk gaza geldik
Asamoah kadar beni heyecanlandıran bir transfer haberi yok. Hep dedim takımında oynayan adamları alalım diye ama Asamoah için bu dediğimi yutarım çünkü bu adam 3-4 yıl önce o uzun süreli sakatlığı yaşamasaydı şu an Juventus'ta belki yine fazla oynamıyor olabilirdi, orta sahadaki aşırı rekabetten dolayı ama EPL'nin en üst seviye takımlarından birine muhakkak giderdi. O seviyede bir adam.
Ben Arfa ve Fellaini için girişimimiz var. Arda Turan...'
*
"Transferlerde sürpriz olacak. Güzel bir sürpriz. Ben Arfa ve Fellaini için girişimlerimiz oldu. Ben* Arfa kalmak istiyordu. Kuvvetle muhtemel gidecek takımından. Şu an bizim için radarda. Arda Turan bizim için başımızın tacı. Kanımızdan canımızdan. Mutlaka Galatasaray formasını giyecek."
*
Cenk Ergün dedi bunlari rdas o yüzden
Daha geçen sene Conte Chelsea'ye giderken Asamoah'ı da istediğine dair ciddi haberler vardı.
Chelsea plan Kwadwo Asamoah transfer for reunion with his old Juventus boss Antonio Conte - Mirror Online
bulabilirim ama napayim girdiğim sitede öyle yaziyordu rdas onlami ugraşacaz birdeRenktaş o mesaj ile bu mesaj arasındaki 7 farkı bulabilirmisin
Arda başımızın tacı ama kendisi için girişimimiz yok. Arda söylediği gibi mutlaka Galatasaray formasını giyecek. Ama ne zaman bilmiyoruz. Yeter ki, ben buraya geleceğim desin. O bizim kanımız, canımız."