Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah kadar beni heyecanlandıran bir transfer haberi yok. Hep dedim takımında oynayan adamları alalım diye ama Asamoah için bu dediğimi yutarım çünkü bu adam 3-4 yıl önce o uzun süreli sakatlığı yaşamasaydı şu an Juventus'ta belki yine fazla oynamıyor olabilirdi, orta sahadaki aşırı rekabetten dolayı ama EPL'nin en üst seviye takımlarından birine muhakkak giderdi. O seviyede bir adam.

serdarın sözlesmesi bittiginde bizde kac maca cıkmıs olacak acaba merak ediyorum

Adam işinin kurallarının dışına çıkıp, ekmeğinden işinden olabileceği bilgileri sevdikleriyle paylaşıyor. Hakaret duyumcu yaftası yiyor. Yaşı gereği olgun davranmış bilgi vermeyeceğini söylemiş biz daha fazlasına layığız. Adam ekmeğinden olacağı şeyi yapıyor, biz oturduğumuz yerden adama sallıyoruz :red:

Vala ben sallamıyorum ne olduğunu da bilmiyorum sadece bunu yazdığını gördüm bugün.

Asamoah tam fatih terimin istedigi gibi biri.solbek sol açik merkes ortasaha

İlerde nasip olurda evlenirsen bir tane Arda gibi iş ahlakı 0 olan, kibirden gözü dönmüş ve üstüne üstün senin düşmanlarınla birlikte yürüyen bi oğlun olsa;(Rabbim herkese hayırlı evlat nasip eylesin)
Silip atarmıydın. Benim artık oğlum yokmu derdin
Onu kazanmaya mı çalışırdın.
Yaşın olgunlaştıkça düşüncelerin değişecektir. Delikanlı düşünceleri zamanındasın

Arda bizim evladımız değerimiz. Evlat silinip atılmaz

Düşmanımın safına geçen adam ' seni buraya getiren yeteneğin burada tutacak olan karakterindir ' mantalitesine zaten uymuyordur, boşa zaman kaybıdır, haindir

ae03ea2a071e265e9c3c7af9ff6a2775.jpg

fb almis feghouliyi
Kadrolara yazmayalim pls

Asamoah kadar beni heyecanlandıran bir transfer haberi yok. Hep dedim takımında oynayan adamları alalım diye ama Asamoah için bu dediğimi yutarım çünkü bu adam 3-4 yıl önce o uzun süreli sakatlığı yaşamasaydı şu an Juventus'ta belki yine fazla oynamıyor olabilirdi, orta sahadaki aşırı rekabetten dolayı ama EPL'nin en üst seviye takımlarından birine muhakkak giderdi. O seviyede bir adam.

Daha geçen sene Conte Chelsea'ye giderken Asamoah'ı da istediğine dair ciddi haberler vardı.

Chelsea plan Kwadwo Asamoah transfer for reunion with his old Juventus boss Antonio Conte - Mirror Online

Yeni bir forvet transferi de Afrikalı oyuncu değilde bir Brezilyalı olsa fena olmazdı.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Ben Arfa ve Fellaini için girişimimiz var. Arda Turan...'
*
"Transferlerde sürpriz olacak. Güzel bir sürpriz. Ben Arfa ve Fellaini için girişimlerimiz oldu. Ben* Arfa kalmak istiyordu. Kuvvetle muhtemel gidecek takımından. Şu an bizim için radarda. Arda Turan bizim için başımızın tacı. Kanımızdan canımızdan. Mutlaka Galatasaray formasını giyecek."
*

Cenk Ergün dedi bunlari rdas o yüzden

Renktaş o mesaj ile bu mesaj arasındaki 7 farkı bulabilirmisin:)

Arda başımızın tacı ama kendisi için girişimimiz yok. Arda söylediği gibi mutlaka Galatasaray formasını giyecek. Ama ne zaman bilmiyoruz. Yeter ki, ben buraya geleceğim desin. O bizim kanımız, canımız."

Son düzenleme:
Renktaş o mesaj ile bu mesaj arasındaki 7 farkı bulabilirmisin:)

Arda başımızın tacı ama kendisi için girişimimiz yok. Arda söylediği gibi mutlaka Galatasaray formasını giyecek. Ama ne zaman bilmiyoruz. Yeter ki, ben buraya geleceğim desin. O bizim kanımız, canımız."
bulabilirim ama napayim girdiğim sitede öyle yaziyordu rdas onlami ugraşacaz birde

Asamoah adında birinin kötü topçu çıkma ihtimali yok ?

Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk!

Muslera

Mariano
Linnes
Carole

Maicon
Serdar
Ahmet
Koray

Fernando
Ndiaye
Tolga
Selçuk
Belhanda

Feghouli
Rodrigues
Yasin
Emrah

Gomis
Eren

Kadroda kesin kalacak isimler bunlar 2 trasnfer daha hoş olur

statda dev ekrandan yayın yaptılar yahu Burak için inanılır gibi değil, nasıl bir ezikliktir bu. Ts yi severim ama böylede bi rezillik görmedim. Yok uçağa futbolcu ismi falan yazmalar. Yakışmıyor abi. Kendilerini küçük düşürüyorlar. fikodan hiç bahsetmiyorum rezili rüsva olacak bu sene, teneke bağlayıp yollicaklar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt