Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a16cd97b5b3799bfadf4be2632bdd861.jpg

Hasret bitiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1614865_Galatasaray_SK.jpg

kaldı 3
sol stoper,sol bek,sol açık yani sol hala bomboş

Maicon'un yerine Denayer yazılıyor ama bence bizim aradığımız defans değil.

Aradığımız bir defans oyuncusu olmadığını bile bile alınır mı ALINIR! Transferinin son gününe kadar hocasıyla Ben GALATASARAY'a gidicem diye kavga eden, son günü de sabaha kadar GALATASARAY için hava limanında bekleyen ADAM alınır!

Kalitenin yanında biraz da ruh lazım. Sabri gibileri gibi tuz ruhu değil. GALATASARAY RUHU!

Şu solbek hallolsun da diğerleri bir şekilde kapatılır. Ama solbek şartoğlu şart...

Maicon'un yerine Denayer yazılıyor ama bence bizim aradığımız defans değil.

Aradığımız bir defans oyuncusu olmadığını bile bile alınır mı ALINIR! Transferinin son gününe kadar hocasıyla Ben GALATASARAY'a gidicem diye kavga eden, son günü de sabaha kadar GALATASARAY için hava limanında bekleyen ADAM alınır!

Kalitenin yanında biraz da ruh lazım. Sabri gibileri gibi tuz ruhu değil. GALATASARAY RUHU!
Denayer bir de sol ayaklı olsaydı varya

Denayeri bende isterim şahsen. İnşallah gercekleşir transferi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kwadwo, Kvadco diye okunur anlamı Pazartesidir. Bir ay önce Ganalı müşteriyle muhabbetim oldu, o ara yine gündemdeydi.. alıyoruz falan diye hava atmıştım herife

Asamoah gelirse 4-3-3 oynariz sanırım. Sol kanatta belhanda oynar.

Yapılan transferler plansizca çok hala diyorum belhanda yerine bruma tarzı bir oyuncu alarak baslayacaktik sırf S
sneijder gitsin diye buyuk yanlis yapıldı, istemiyorsan taktik degisiyoz diyecektik. Solbek olarak düşünülüyorsa büyük yanlış. Sol açık olarak düşünülüyorsa yine yanlis güzel bir sol iç olur. Uzun
3lu orta saha dinamo olur resmen.

Gel gelelim bu transferler olursa eğer transfer doneminin sonunda çok pis sovecegim. Ulan UEFA finali yapacak kadro kuruyorsun başındaki adam koyunlara çoban olamaz 1 sene heba oldu puanlar ve başarılar ya.

ASAMOAH VICINO AL GALATASARAY - Intanto la Juventus continua a muoversi anche in uscita. Dopo la recente cessione di Mario Lemina al Southampton, un altro bianconero è pronto a fare le valigie, direzione Turchia. Si tratta di Kwawdo Asamoah, da tempo finito nel mirino del Galatasaray di Igor Tudor, grande ex del club torinese. Per il laterale sinistro, in scadenza contrattuale, i giallorossi hanno avanzato un'offerta importante da 8 milioni di euro più bonus, che difficilmente sarà rifiutata dalla dirigenza bianconera.

SPORTNOTİZİE

juventus Türkiyeye yönelik hazırdır.8 milyon+bonuslar gibi önemli bi teklifle ilgili gelişmeler oldu.juventusun böyle bi teklifi reddetmesi olası degildir.

Birkaç kez daha dile getirdiğim gibi keşke Hakan Ünsal ve Hasan Şaş kalitesinde iki yerlimiz olsa da şu takımda oynasalar. Ama bu kalitede yerli şu an ülke sınırları içinde yok.

Özellikle Hasan Şaş gibi bir deli ruhlu bu takıma giderdi.

8 milyon teklif etmişiz galiba asamoah için : )

Birkaç kez daha dile getirdiğim gibi keşke Hakan Ünsal ve Hasan Şaş kalitesinde iki yerlimiz olsa da şu takımda oynasalar. Ama bu kalitede yerli şu an ülke sınırları içinde yok.

Özellikle Hasan Şaş gibi bir deli ruhlu bu takıma giderdi.

altınorduya yapışırsak birkaç yıl içerisinde kaliteli yerlileri de takıma ekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt