Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor takımdan kimin gönderileceğine karar veremiyorsa futbolcuları onun aldırdığını nerden biliyorsun kendi kendini ele verme saf.

banane hocam tudordan başarılı olursa kalır başarısız olursa gider kim yapıyo bilmiyorum ama yapan futboldan anlıyor benim için ha tudor ha terim ha başkası hepsi bu klubun elamanıdır gelir giderler isimler geçici

Feguliyi fazla abartmiyor muyuz ?
Bu adam en iyi döneminde fenerin kapısından döndü kelepir fiyata.

İyi oyuncu ama abartmayalim.
Asamoah daha iyi transfer olur net.

Fegholui transferinde noktayi koyuyordum bide asamoah çıktı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

juventus asamoah için 8 milyon+bonuslar gibi önemli bi teklif aldı .juventusun böyle bi teklifi reddetmesi olası gözükmüyor (sportnotizie)

Asamoah Kayseri maçına yetişse keşke fizik sorunu yok zaten geldiği gibi oynar

kariyerinde aman aman istatistik yok ama bireysel olarak cok yetenekli bir kanat. tam istedigimiz ice katedip adam eksiktebilen ve bitiriciligi yüsek..

Okuyup anlamada sıkıntın varsa ben ne yapayım kardeş sol stoper mangala olacak sol bek linnes.Böylece linnes daha çok ofansa odaklanabilir kademeleri çok iyi mangalanın.
Kronik sakata 10 verene kadar 15 ver bunu al demişsin sen önce kendini ifade etmeyi öğren. Linnes ofansa odaklanabilirmiş. Linnes neyki ofansa odaklansın?

8-10 bunlar çok paralar Asamoah için. Tamam iyi oyuncu, bize sınıf atlatır ve ne yalan söyliyim bu paralara gelse bile sevineceğim bir adam ama ne oynamış son zamanlarda 8-10 milyon edicek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha kotu istatistiklere sahip Keita neler yaptiydi bu ligde.
Anasini aglatacak sol kanatlarin.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Beinin boyle son dakika girip bize gelmeyen tek adam kono. Bu sene baya guvenilir haber verdiler asamoah son gunlere dogru gelir bence

Kronik sakata 10 verene kadar 15 ver bunu al demişsin sen önce kendini ifade etmeyi öğren. Linnes ofansa odaklanabilirmiş. Linnes neyki ofansa odaklansın?

Yav sen ne biliyonda futbolla alakalı konuşuyon.Bizde sistem mi varki linnes oynayabilsin.Linnes sistem içinde kendini gösterebilen bir oyuncu.Sol stoper bana göre daha önemli mevki sol bekten.Sistem takımı olursan linnes bir şekilde kapatır sol beki.Ancak stoper ciddi mevki ahmet çalık denilen adam orada oynadığı sürece yan toplardan gol yemeye devam ederiz.

juventusa teklif 8 milyon avro+bonus.asamoahla yıllık 2,5 milyon avrodan 5 yıllık sözleşme teklif edildi.(GDS)

#GdS: Only way for #Asamoah to be sold is if #Spinazzola returns to #Juve. Juve continue to press for latter despite #Atalanta's resistance.

ayrıca spinazzolanın juventusa dönüşü de dogruymuş.

#TS expect #Spinazzola to return to Juve. The player wants to return to #Juve immediately. Juve/#Atalanta have a great relationship

atalanta ve juventusun güzel bi ilişkisi varmış.spinazzola hemen geri dönmek istiyomuş juventusa.

http://www.vecchiasignora.com/topic...ta-gratuita-per-licht-si-insiste-per-cancelo/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt