Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazırlık döneminin başından beri kanatlarda yaşın, lines, carole, sinan; ortada selçuk tolga vardı. Ne bekliyordunuz Tudordan? Tamam tür atlamamış olmaması diyebilirsiniz ama hücumdaki en etkili 3 isimde ayrıldı. Emin olun bu kanat oyuncuları Gs de rotasyon topçusu olamaz. Yeni kadro kurduk birde Tudora böyle bi şans verelim. Sıkıldım artık hergun Fatih Terim haberlerinden.

bu fenerliler de tinere başlamış anlaşılan..eljif elmas diye 17lik bir adam almışlar dün ilk kez oynamış..cagliari maçı videsouna bakayım dedim elemanın ayağına 5 kez top değmiş yaptığı tek iyi şey 1 kez omuzomuza yıkılmamak olmuş..diğerleri hep 1 metre sağa sola pas bir de isabetsiz uzun pas.. Yok müthiş yetenek yok futbol aklı çok iyi ekşide antuda uçmuş millet aswaswadwadwwd..

Tudor bu kadroyu oynatabildiğinde oyuncudan anlıyor olur ancak. Bana da versen fm gibi isim yapmış oyuncuları para olduğu sürece alırım. Hatta bu bütçelerle alternatif bir liste yapsak zaten aşağı yukarı aynı olur. Sanki Riekerink Eren yerine Gomis'i Serdar yerine Maicon'u istemezdi. Tudorluk bir durum yok yönetim bir tarafının derdine düştü günü kurtaracaklar sözde.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ftw‏
@ftw1905

3M Eur'ya tamam demiş, dün ondan yazmıştım :( Gelme....
13:00 - 08 Ağu 2017

En büyük kötülüğü yaptılar güzelim takıma yerli yabancı çeteleşmesi olacak yine arda selçuk çetesi bi tarafta yabancıların çetesi bi tarafta.

Tudor bu kadroyu oynatabildiğinde oyuncudan anlıyor olur ancak. Bana da versen fm gibi isim yapmış oyuncuları para olduğu sürece alırım. Hatta bu bütçelerle alternatif bir liste yapsak zaten aşağı yukarı aynı olur. Sanki Riekerink Eren yerine Gomis'i Serdar yerine Maicon'u istemezdi. Tudorluk bir durum yok yönetim bir tarafının derdine düştü günü kurtaracaklar sözde.

O oyuncuları seçmek meziyet

Tudor seçtiğini göre problem yok

feguliiiiii ?❤

:005:

Şu komplo teorileri gerçekten sıktı, neymiş Arda gelirse Selcuk ilk 11'de olacakmış. Ne çok seviyosunuz böyle magazinsel kurguları.
Gelirse muhtemelen hırslı bir şekilde gelecek olaylardan dolayı ve ırzına geçecek kuşların.

Ftw‏
@ftw1905

3M Eur'ya tamam demiş, dün ondan yazmıştım :( Gelme....
13:00 - 08 Ağu 2017

En büyük kötülüğü yaptılar güzelim takıma yerli yabancı çeteleşmesi olacak yine arda selçuk çetesi bi tarafta yabancıların çetesi bi tarafta.
Ardanın gelmesini çoğu kişi istemiyor. Gelir de eski tiplerine devam ederse GS defteri artık kapanır. Eskiden evladımız deyip geçiyorduk ama bu saatten sonra yuhalanır aynı davranışlara devam ederse

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O oyuncuları seçmek meziyet

Tudor seçtiğini göre problem yok

feguliiiiii ?❤
Yav neyi meziyet bu oyuncuların birlikte oynayabileceği bir şablon yoksa dan dun adam almaktan kolay ne var? Bana da sorsan söylerim bu isimleri zaten sanki Amerika'yı yeniden keşfediyor. Oyuncudan çok eksikliğe göre profil belirleyip birbirine uyumlu olacak isimler alman gerekir tek başına hepsi iyi olsa ne önemi var bunları birleştiremedikten sonra

Arda gelecek ciddi ciddi

Gelirse yapacak bir şey yok valla kapatıp çenemi bekleyeceğim, olur da biraz olsun akıllanmışsa hakkını veririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt