Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.152
- 8.180
- 1.233
arda 3m yıllığa okey demiş ftw yazdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hacı her topçu tr ye gelmez. Kolarov dediğin adam Roma talipse bize dönüp bakmazSol bek için böyle bir bütçemiz varken neden Kolarov'u almadık? 5 milyona gitti gül gibi adam.
Evet.Bizden gitmeden önce bile el freni konumuna gelmişti
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Soldada 3 sezondur leş ötesi. Guziayi mumla aratırsoldadoya niye üzülyolar?hiç yoktan iyidir.
O oyuncuları seçmek meziyetTudor bu kadroyu oynatabildiğinde oyuncudan anlıyor olur ancak. Bana da versen fm gibi isim yapmış oyuncuları para olduğu sürece alırım. Hatta bu bütçelerle alternatif bir liste yapsak zaten aşağı yukarı aynı olur. Sanki Riekerink Eren yerine Gomis'i Serdar yerine Maicon'u istemezdi. Tudorluk bir durum yok yönetim bir tarafının derdine düştü günü kurtaracaklar sözde.
SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tudor bu kadroyu oynatabildiğinde oyuncudan anlıyor olur ancak. Bana da versen fm gibi isim yapmış oyuncuları para olduğu sürece alırım. Hatta bu bütçelerle alternatif bir liste yapsak zaten aşağı yukarı aynı olur. Sanki Riekerink Eren yerine Gomis'i Serdar yerine Maicon'u istemezdi. Tudorluk bir durum yok yönetim bir tarafının derdine düştü günü kurtaracaklar sözde.
SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ardanın gelmesini çoğu kişi istemiyor. Gelir de eski tiplerine devam ederse GS defteri artık kapanır. Eskiden evladımız deyip geçiyorduk ama bu saatten sonra yuhalanır aynı davranışlara devam ederseFtw
@ftw1905
3M Eur'ya tamam demiş, dün ondan yazmıştımGelme....
13:00 - 08 Ağu 2017
En büyük kötülüğü yaptılar güzelim takıma yerli yabancı çeteleşmesi olacak yine arda selçuk çetesi bi tarafta yabancıların çetesi bi tarafta.
Yav neyi meziyet bu oyuncuların birlikte oynayabileceği bir şablon yoksa dan dun adam almaktan kolay ne var? Bana da sorsan söylerim bu isimleri zaten sanki Amerika'yı yeniden keşfediyor. Oyuncudan çok eksikliğe göre profil belirleyip birbirine uyumlu olacak isimler alman gerekir tek başına hepsi iyi olsa ne önemi var bunları birleştiremedikten sonraO oyuncuları seçmek meziyet
Tudor seçtiğini göre problem yok
feguliiiiii ?❤
Artık son dakika girdiler dün, bir zahmet gelsinbugün kap gelir gece uçak iner yarın da imza töreni olur