Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando ndiaye belhanda orta sahasi tempolu olur ama pas konusunda sikintili 3lu olacak sola driblingi iyi adam yerine oyun kurucu sol acik almak daha mantikli..arda ve nasri tercihi bu yuzde mantikli

Harfi harfine katılıyorum..Sonraki cümleye Arda hariç katılıyor ve ekliyorum Konoplyanka feghouili alındıktan sonra işte şimdi gündemimizde olmalı

gece ucusuyla gelmez, saat 4'te burada olup ne yapsin.
Londra saati ile 16:20 Heathrow ucagi ile gelir gelirse, aksi takdirde yarina kalir.

Evet Beyler Atatürk havalimaninin dis hatlari gelis saatlerini kurcaladim. Fegulinin Türk hava yollari ile gelecegini var sayarsak 5 seçenek bulunuyor. Uçagin biri 16.10 digeri 17.20 de Londradan gelecegini görüyoruz. Bu uçaklar olmayacagini düsünüyorum yoksa çoktan haberleri çikmisti. Kaldi 3 seçenek.

22.05 de gelen TK 1986
22.50 de Gelen TK 1998
23.50 de Gelen TK 1972

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

ff8651eb8c50ae9315f848addc571533.jpg

Mesela kim renktaş?tamamen iyi niyetimle soruyorum varsa cidden daha iyi bir isim biraz daha pahalıda olsa duymak isterim.

Forvet mi yok dünyada da isim istiyorsunuz. 5 Milyon bonservis (2,5 imza parasi) gömdük 32 yasindaki adama.

Ben Gomis kötü diye birsey demedim. Made para var niye daha gencini almiyoruz da yine kisa vadeli bir cözüm pesinde kosuyoruz.

Böyle sprinter bir herif lazim bize. Sezona sadece 2 forvetle baslamak intihar olur.

Eskiden 4-5 forvetle baslardik, yillar gectikce bu sayi iyice azaldi artik 2 forvetle baslar hale geldik.
Siyahi bir forvetin ismi geçiyodu yakın zamanda ismini unuttum şu an
O bize iyi gelebilirdi gomis'i zorlayacak bir futbolcu

TapaTalK

Dekoderi iptal ettik maşallah akıyor neredeyse birde stopere corluka gelecek.şu takım izlenmez mi şimdi :)

Forvet mi yok dünyada da isim istiyorsunuz. 5 Milyon bonservis (2,5 imza parasi) gömdük 32 yasindaki adama.

Ben Gomis kötü diye birsey demedim. Made para var niye daha gencini almiyoruz da yine kisa vadeli bir cözüm pesinde kosuyoruz.
Bencede daha sprinter ve suratli birisi olabilirdi.
Eduardo Vargas
Gignac
Chicarito

Bu maliyetlere bu oyuncularda zorlanabilirdi.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

5 Milyona Gomisten iyi durumda olan genç bir adamı bence alamayız,Fransada her sene 15'i geçen bir adamdan bahsediyoruz ki Tr Liginde forvetin yaşının önemli olduğunu da düşünmüyorum.Adebayor ve Eto ligin içinden geçmeye devam ediyorlar Gomis bence ikisinden de daha iyi durumda,Ha takıma uymaz vs bişeyler olur tutmayabilir kesin diyemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt