Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 Milyona Gomisten iyi durumda olan genç bir adamı bence alamayız,Fransada her sene 15'i geçen bir adamdan bahsediyoruz ki Tr Liginde forvetin yaşının önemli olduğunu da düşünmüyorum.Adebayor ve Eto ligin içinden geçmeye devam ediyorlar Gomis bence ikisinden de daha iyi durumda,Ha takıma uymaz vs bişeyler olur tutmayabilir kesin diyemem

Bu adami besleyecek oyuncu yok su an takimda, bunu acikca gördük simdiye kadar oynanan maclarda.

Ha Feghouli gelir ve sol kanata da orta acan bir adam alinirsa isler degisir tabi. Mac konusunda falan da yazmistim Gomis'e ilac olacak adam Sneijder di. Gerek paslari gerek ortalari ile bu sezon sirf Gomis'e en az 7-8 gol attirirdi diye düsünüyorum ben.

Cenk Ergün - Ahmet Bulut ikilisinin bu sene ilgilendiği transferler;

Feghouli ✅
Arda Turan❓
Asamoah ❓
Fernando ✅
Belhanda ✅

Ben arda'nın gelmesini istrmiyorken onlar kaptanlık mı teklif etmişler bir de :(

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda Turan: "Eğer Türkiye'ye döneceksem, inşallah Allah bana Galatasaray'a gitmeyi, Galatasaray'a hizmet vermeyi nasip eder."

16.09.2016

Oyuncu yollamamız lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda 27
Feghouli 27
Gomis 31
Maicon 29
Fernando 29
Ndiaye 26
❌❌❌
Dirar 31
Valbuena 33
Kameni 33
Isla 29
❌❌❌
Pepe 34
Negredo 32
Lens 30

Arda, arda turaaaaaan! Buyuk buyuk kaptaaaan!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bencede daha sprinter ve suratli birisi olabilirdi.
Eduardo Vargas
Gignac
Chicarito

Bu maliyetlere bu oyuncularda zorlanabilirdi.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Eduardo Vargas bizim ligde costurur. O adam kac defa gündemimize girdi ama bir türlü alamadik.

Büyük ligler icin yetersiz kalabilir belki ama bizim ligde manyak performans verirdi o adam. Ben böyle kücük forvet tiplerini seviyorum, Vargas gibi Giovinco gibi Tevez gibi Chicarito gibi.

Ama Chicarito yu alamazdik be renktas, herif 17 Milyona West Ham'e gitti bu yaz. Ama Vargas alinabilirdi her türlü.

De jong
Cavanda
Tarık

Bunlar hala Galatasaray'ın oyuncusu :(

Hakan balta'yı yedek oturtalım bu yerli yokluğunda

TapaTalK

corluka filan yok yav bir o kaldı almadığımız dedim haber,duyum vs değil.

fc7b8902c6c4421e09e6adcff90b4deb.png

Her ne kadar arda'yı istemesem de Allah için güzel kadro

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt