Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda diyelim ki geldi, peki der performansına bakar gerekirse alkışlarım fakat gelince kaptan olmamalı. Kaptanlık en çok Muslera'nın hakkı artık.
Arda
Muslera
Fernando

Hemen olmaz tabi ama zamanla Fernandoya kaptanlik verilecektir. Sirasi ile bu sekil olur kaptanlik.
Arda gelmezse ve selcuk ilk 11 oynamaz ise

Muslera
Selcuk
Fernando

Seklinde olur.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Kanatlar akarr

63b751b88abc69cf340f1c3792583cc8.jpg

TapaTalK

Arda niye Galatasaray'a çok şeyler vermiş gibi yansıtılıyor anlamıyorum. Adamın 1 şampiyonluğu var sadece. Bana göre Melo, Arda'dan çok daha büyük Galatasaray efsanesi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Chedjou: "Örneğin, antrenmanlardan sonra takımdaki bütünlüğü güçlendirmek için sık sık bizi restorana davet ederdi."

Wesleyyy

Muslera ve Arda'yı ayni kefeye koyanları Allah'a emanet ediyorum zira bu kadar rezillik olmaz

Insallah gelmez diyenler, garry yada yasini mi izlemek istiyorlar anlamadim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Arda niye Galatasaray'a çok şeyler vermiş gibi yansıtılıyor anlamıyorum. Adamın 1 şampiyonluğu var sadece. Bana göre Melo, Arda'dan çok daha büyük Galatasaray efsanesi.

Sabri Galatasaray ın gelmiş geçmiş en büyük efsanesi mi şimdi? :)

[FONT="][URL="https://twitter.com/qamberdesouza"]doumbia‏ @qamberdesouza[/URL] 3 dk.3 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT="]ya bu arda gelirse yapacagi ilk is selcuku cagirip yabanci tayfayi gostererek bunlar mi artislik yapiyor size diye racon kesmek olacak

[URL="https://twitter.com/qamberdesouza"]doumbia‏ @qamberdesouza[/URL] 48 sn.49 saniye önceDaha fazla

siz yokken biz vardik tavirlari, her ise burnunu sokmaca, terimin oldugu yerde personel maaslarins burnunu sokan adam tudora neler yapmaz aq

[/FONT]

Bunları bizde burda yazdık bunlardan önce ama bazı zeki arkadaşlarımız ya böyle düşünce olamaz mantıksız ya da magazin yaptığımızı falan söyledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt