Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insallah gelmez diyenler, garry yada yasini mi izlemek istiyorlar anlamadim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
yarın hakan calhanoglu gelecek haberi çıksa bu adam şöyle böyle denirdi ama adami gitti milan aldı misal..
Ardanin adı mario,silva bilmemne olsa oda sevilirdi :d

Arda barzosunu takıma geri getirerek kaybettiği imajını yenileme imkanı vereceğiz , birde kaptan yapıp üstüne mi titreyecez. Hastırsın Muslera varken.

sa

DGqFhy3WAAECdUm.jpg

transfer?
Akşam 11 sularında feghouli geliyo

Arda'nın 10 gün içinde gelmesi muhtemel

TapaTalK

terim sevmiyor diye bunlar da sevmiyor iste baska bi aciklamasi yok

Benim istememe sebebim arda'nın karakterini sevmediğim için. Kişiliğini sevmiyorum. yetenekli olabilir ama iyi antrenman yaptığını düşünmüyorum. Bu tip futbolcuları istemiyorum. Galatasaray'daki son döneminde herkes 66 numaralı arda'yı arıyordu. Eğer siz de 66 numaralı arda'yı bekliyosanız yanılıyosunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sabri Galatasaray ın gelmiş geçmiş en büyük efsanesi mi şimdi? :)

Ne alakası var birader? Verdiği katkıya göre konuşuyorum ben. Öyle bir yansıtılıyor sanki de Arda bu kulübe çok şey kazandırdı. Melo'nun 3 şampiyonluğu, 1 Şl çeyrek finali, 1 ŞL son 16'sı ve birçok Türkiye kupası var. Bunların hepsinde de başrol oyuncularından biriydi. Melo ile Sabri'nin katkısı bir mi?

SONDAKİKA | Roberto Soldado Fenerbahçe'de (Senad Ok)

soldado'yu severim kötü olur alabilirlerse

galatasarayın tarihi başarılarının hiçbirinde ben arda ismini göremiyorum riera ismi bile var ama arda ismi yok daha çok çapkınlıklar kaprisler takım arkadaşlarını çekiştirmeler pas atmamalar takımda yerli yabancı gruplaşmaları yaratmalar özel hayatını futbolun önüne geçirmeler göbekde bağlar tekrar burada neyse kiralık filan gelir de sonra çine satar umarım barça tudor arda AŞ ye de şimdiden başarılar dilerim.

Ilk 11 de yerli oyuncuya gerek yok o yuzden Arda'yi bosverelim. Onun triplerini cekecek degiliz bide.

Ya şu feghouili niye böyle soyut hala. Ben de bişiler yazayım gelir belki.

Feghouliiiiiiiiiiiiii

Bir galatasaraylinin muslerayi sevmemesi mümkün mü ama arda alt yetişip barcaya gitmiş ve her zaman Galatasarylı olduğunu azizin o iki katı maaslar teklif etmesine ragmen parayi secmemistir. Ahh ı maddeyi koymasaydi başkan görürdüm snejderi(çok sevmeme rağmen).. ya bjk ya fb deydi buraya yazıyorum bazen takıma çok şey vermek birşey ifade etmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt