Murat Kalkan
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2011
- 3.685
- 991
- 1.523
Soldadonun son üc sezonda 10 golu varmis
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katilmiyorum, formda bir soldado katki saglar, plde oynayan her topcu is yapmisti ligimizdeSoldado net olarak Gomisten de Negredodan da kötü
Takima yerli futbolcu lazim kimi alican baska ligimizden? Volken sen?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
katilmiyorum, formda bir soldado katki saglar, plde oynayan her topcu is yapmisti ligimizde
Ya geçin kardeşim şu işleri ya. Adam 5 milyon bırakıyor 5 milyon gidecek olsa seve seve koydurtmazdı o maddeyi, ne zorunluluğu var? Niye kabul etsin sence bir tane mantıklı gerekçe söyle?Bir galatasaraylinin muslerayi sevmemesi mümkün mü ama arda alt yetişip barcaya gitmiş ve her zaman Galatasarylı olduğunu azizin o iki katı maaslar teklif etmesine ragmen parayi secmemistir. Ahh ı maddeyi koymasaydi başkan görürdüm snejderi(çok sevmeme rağmen).. ya bjk ya fb deydi buraya yazıyorum bazen takıma çok şey vermek birşey ifade etmez..
Ne alakası var birader? Verdiği katkıya göre konuşuyorum ben. Öyle bir yansıtılıyor sanki de Arda bu kulübe çok şey kazandırdı. Melo'nun 3 şampiyonluğu, 1 Şl çeyrek finali, 1 ŞL son 16'sı ve birçok Türkiye kupası var. Bunların hepsinde de başrol oyuncularından biriydi. Melo ile Sabri'nin katkısı bir mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sneijder melo muslera gibi isimler bunlari yapacak karakterde oyuncular değiller emin ol. Farkinda değilsende sneijder'i hiç bizdeyken takip etmemişsindirBir galatasaraylinin muslerayi sevmemesi mümkün mü ama arda alt yetişip barcaya gitmiş ve her zaman Galatasarylı olduğunu azizin o iki katı maaslar teklif etmesine ragmen parayi secmemistir. Ahh ı maddeyi koymasaydi başkan görürdüm snejderi(çok sevmeme rağmen).. ya bjk ya fb deydi buraya yazıyorum bazen takıma çok şey vermek birşey ifade etmez..
Bir galatasaraylinin muslerayi sevmemesi mümkün mü ama arda alt yetişip barcaya gitmiş ve her zaman Galatasarylı olduğunu azizin o iki katı maaslar teklif etmesine ragmen parayi secmemistir. Ahh ı maddeyi koymasaydi başkan görürdüm snejderi(çok sevmeme rağmen).. ya bjk ya fb deydi buraya yazıyorum bazen takıma çok şey vermek birşey ifade etmez..
arda haberleri ne alaka durum ciddimi?
pubisinden müzmin sakat diye haberler dolanıyordu en son