Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon iyi kel yaptı yalnız

Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk!

[FONT=&quot]Roberto Baggio ??????‏ @baggio_transfer 4 dk.4 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT=&quot]SON DAKİKA |ARDA TURAN 1 YILLIK KİRALIK OLARAK GALATASARAY'DA
1f525.png
HAYIRLI OLSUN
2705.png
#KOCAKAFA
[/FONT]

Ne cezası birader marsta mi yaşıyorsun .dursunun kıçından uydurduğu ceza saçmalığı aç bak bakalım Uefa fifa hükümlerinde bir geçerliliği var mı ?

Sneijder efendi adamdı. Menajeri kaç kez fifaya verelim otur evde gitme dedi.adam hep Galatasaray'ı düşündü. Yerliler ağlarken 3 ay para almasa da sorun yok deyip paramı aldım diyerek seneye imza attı.

Actirmayin ağzımı.futbolcuya yıllık mukavelesinin %10 undan fazla ceza kesemezsin onu bile kesen itiraz edip seni hoplatirlar

Aç ağzını birader alırsın cevabını hiç sıkıntı Yok. İnsan gibi konuşuyorsak konuşalım ama tartışalım dersen saygı sınırları içerinde kalmak şartıyla da ona da varım. Her oyuncuya baştan imzalattılar ceza tebliğini, dolayısıyla bu özel sözleşme. Sneijder in efendiliğine zaten kimse laf edemez ha o gidene kadar muslera hariç herkes gitmeliydi ama insanı aptal yerine koymayın.

Dursunu sevmem nefret ederim ama Alanya spor maçından sonra taraftarın sneijdere olan sevgisini kullanarak son senesi kalmış sözleşmeyi uzatmak istediler biz ayrılmak istiyoruz demiş, bekliyordu ki menejari aman etme tutma taraftar bizi linç eder aynı şartlarda 3 sene daha sözleşme imzalayalım. Taktiği tutmadı. Sonra gitti klup aradı onu da bulamadı. Aldığı izin klup bulmak içindi gene bulamadı. Sonra baktı olacağı Yok İstanbul'a geldi kendi başına antrenman yapmaya başladı ben gitmek istemiyorum dedi. Sonra da Twitter'dan sanki yönetimle anlaşmış gibi ima ederek kalıyorum dediki amacı UEFA'dan elenen yönetimi köşeye sıkıştırmaktı. Yönetim geri adım atmadı biz senle Nisa'n mayıs gibi ayrılmakta söz kestik şimdi noluyor? Bu şekilde yaparsan pafla antrenmana çıkarsın 2.3m Euro cezanı da maaşından düşerim. Maç başı primin de olmayacak bir sene de oynayamayacaksın. Sözleşmeyi fes edince istediğintekkiflerin geleceğini düşünüp feshetti.

Ama ne acıdır ki bu dünya yıldızımız o kadar bekledikten sonra 1.8 e imza attı. Kalmalımıydı evet ama menejeri onu da yaktı bizi de. Ama 1.8 milyona imza atmasının ne demek olduğunu iyice bir düşünmek lazım esip gürlemeden

[FONT="][URL="https://twitter.com/baggio_transfer"]Roberto Baggio ������‏ @baggio_transfer[/URL] 4 dk.4 dakika önceDaha fazla

[/FONT]

[FONT="]SON DAKİKA |ARDA TURAN 1 YILLIK KİRALIK OLARAK GALATASARAY'DA [IMG]https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f525.png[/IMG]HAYIRLI OLSUN [IMG]https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/2705.png[/IMG][URL="https://twitter.com/hashtag/KOCAKAFA?src=hash"]#KOCAKAFA[/URL]
[/FONT]

yalancının teki inanma.

Birazdan programın %90'ını Galatasaray'ın oluşturacağı, Fenerbahçe Başkanı'nın konuk olduğu program başlayacakmış.

Aç ağzını birader alırsın cevabını hiç sıkıntı Yok. İnsan gibi konuşuyorsak konuşalım ama tartışalım dersen saygı sınırları içerinde kalmak şartıyla da ona da varım. Her oyuncuya baştan imzalattılar ceza tebliğini, dolayısıyla bu özel sözleşme. Sneijder in efendiliğine zaten kimse laf edemez ha o gidene kadar muslera hariç herkes gitmeliydi ama insanı aptal yerine koymayın.

Dursunu sevmem nefret ederim ama Alanya spor maçından sonra taraftarın sneijdere olan sevgisini kullanarak son senesi kalmış sözleşmeyi uzatmak istediler biz ayrılmak istiyoruz demiş, bekliyordu ki menejari aman etme tutma taraftar bizi linç eder aynı şartlarda 3 sene daha sözleşme imzalayalım. Taktiği tutmadı. Sonra gitti klup aradı onu da bulamadı. Aldığı izin klup bulmak içindi gene bulamadı. Sonra baktı olacağı Yok İstanbul'a geldi kendi başına antrenman yapmaya başladı ben gitmek istemiyorum dedi. Sonra da Twitter'dan sanki yönetimle anlaşmış gibi ima ederek kalıyorum dediki amacı UEFA'dan elenen yönetimi köşeye sıkıştırmaktı. Yönetim geri adım atmadı biz senle Nisa'n mayıs gibi ayrılmakta söz kestik şimdi noluyor? Bu şekilde yaparsan pafla antrenmana çıkarsın 2.3m Euro cezanı da maaşından düşerim. Maç başı primin de olmayacak bir sene de oynayamayacaksın. Sözleşmeyi fes edince istediğintekkiflerin geleceğini düşünüp feshetti.

Ama ne acıdır ki bu dünya yıldızımız o kadar bekledikten sonra 1.8 e imza attı. Kalmalımıydı evet ama menejeri onu da yaktı bizi de. Ama 1.8 milyona imza atmasının ne demek olduğunu iyice bir düşünmek lazım esip gürlemeden

8 milyon euro + 3 milyon euro maaşı belhanda çöpüne verene kadar sneijderin sözleşmesini uzat.Belhanda sneijderin sol ayağı etmez.

a90cd0449585716b3a36b3a0f797627b.jpg

Feghouli islemlerini halledebilirse bu aksam geliyomuş

In dem Interview auf fcb.tv hebt Rummenigge nochmal die Leistung von Kimmich, Lewandowski und Ribery hervor und meint man könne optimistisch in die Saison gehen.

FCBTV de Konusan Rummenigge : Kimmich, Lewa ve Ribery kampin en iyileridi ve sezona iyi gireceklerini acikladi

Arda gelirse sampiyonluk bu kadroya ragmen hayal olur. Adamin havasindan gecilmez ilk isi arda grubu olusturmak olur, selcuk ise gruba katilan ilk kisi. Sahada eli belinde dolanip millete komut verip girca atmaya kalkar. Saha disinda ise acun abisi ile takilir ve medyaya bol bol.malzeme verir.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Aziz ve Şekip ntvde birazdan , çok şey açıklayabilirim ama sırası değil yer yerinden oynar der yine.
Volkan,bu ve bunun gibi validesi belirsiz isimlerin ağzından çıkan laf hep aynı.

Aziz başkanın sinirli hallerini çok sempatik buluyorum bir de 'r' harfini söyleyememesi aşırı tatlı

Siz diz çöktüğünüz için onlar büyük görünüyor ayağa kalk!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt