Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarı-Kırmızılılar’ın yapılan anlaşma çerçevesinde Feghouli için West Ham United’a peşinat ödemesi gerektiği ancak bu ödemeyi hala yapmadığı ifade edildi.

Galatasaray peşinatı yatırır yatırmaz Feghouli İstanbul’a gelecek. Gamaspor

Gelmesin baska futbolcumu yok Cenk in alternativleri vardir heralde

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bütün kanallar ve duyumcuların kolpa olduğu tescillendi.Bugün gelecek diyen mi dersin.Resmi olarak Galatasaraydadır diyen mi dersin.Kimseye inanmam artık.Dursunun olduğu yerde güven olmaz.Arda peşinde koşacağına 35 gündür uğraştığın transferi becer önce.O oteller nasıl batmıyor şaşırıyorum.Herhalde kendisi hiç uğramıyor.

alınmış feghoulinin niye alternatifine bakılsın?oyuncu ve kulübü ile anlaşma tamam.oyuncu alacaklarını da almış.beinsports yalancılıgını saçma bi bahane ile örtmeye calışmış.para döküyoz kardeşim,peşinat nedir ki

Sarı-Kırmızılılar’ın yapılan anlaşma çerçevesinde Feghouli için West Ham United’a peşinat ödemesi gerektiği ancak bu ödemeyi hala yapmadığı ifade edildi.

kaynakları da beinsports ha hehehe

Kuvakerboy hayırlı olsun demeseydi söverdim ama en sağlam kaynak artık Kuvakerboydur

Bunlarda cok guzel sekilde sanki kendileri yapmis gibi haber girmisler.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Bütün kanallar ve duyumcuların kolpa olduğu tescillendi.Bugün gelecek diyen mi dersin.Resmi olarak Galatasaraydadır diyen mi dersin.Kimseye inanmam artık.Dursunun olduğu yerde güven olmaz.Arda peşinde koşacağına 35 gündür uğraştığın transferi becer önce.O oteller nasıl batmıyor şaşırıyorum.Herhalde kendisi hiç uğramıyor.

valla ntv de dahil herkes bugun derken, öğlen şans eseri evren göz periscope açtı. aslantepe den çekim yapıyordu staddan. orada başka bir gazeteci arkadaşı, fegu bugun gelmiyormuşş, yarınmış kesin evren. başkan dedi, diye söyledi. ben canlı yayında izledim yani. o yuzden bugunden umudumu zaten kesmiştim.

arkadaşlar iki kuş takımının da yaptıkları transferler umrumda değil. ama birşeyi Allah için merak ediyorum. şu fenevlilerin bunamış başkanını ntv de izleyen olduysa, ben arfa hakkında net birşey söyledi mi? bu transferi merak ediyorum yalan yok.

ben arfanın psgden 13 milyon alacağı varmış. onu almaya çalışıyormuş. ayrıca yıllık 6m euro kazanıyormuş. bunları aziz söyledi. kısaca kafasını alırlar.

arkadaşlar iki kuş takımının da yaptıkları transferler umrumda değil. ama birşeyi Allah için merak ediyorum. şu fenevlilerin bunamış başkanını ntv de izleyen olduysa, ben arfa hakkında net birşey söyledi mi? bu transferi merak ediyorum yalan yok.

13 milyon euro brüt alacağı varmış ben arfanın psgden.Onu aldıktan sonra görüşürüm anca demiş.Ben arfa psg ye gitmeden önce fb ile anlaşmış ama psg olursa oraya giderim demiş.psg olmuş oraya gitmiş.

Evren Göz... bu adam söyleyene kadar inanmayacağım kimseye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günün kazanan duyumcuları:Aşkın,Quakerboy(Tarihten kaçındılar)
Kaybedenleri:Nevzgavat,BeİN,Yunus Emre,Trtspor

Yarın da gelmeyecek beyler, ondan sonraki günde, bir sonraki günde. Kendinizi hazırlayın da yarın ağlama olmasın burada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt