Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerede söylemiş ?
ab8d923d8668ae4c5c1f990576e81ed5.jpg

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Asamuah gelir umarim, yurtdisi haberler ciddi kaynaklardan hep. Vallah onu bilmemde stand anonslarinda bu kadar yabanci ismi telafuz edersek bedava dil ogrencez. :-)

Asamoah geldi Feghouli halen kayiplarda

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Bu iş amma uzadı. Şu Asamoah daha önemli benim için, sonuçta Feghouli'nin yerine oynayacak birini buluruz. Ama Asamoah kritik bir transfer olacak.

evet asamoaha 8 milyon veren Galatasaray peşinat ödememiş...fenerde 3 sagbek ve dirar var.bunu da bilmeni iserim.

pesinat olayı bana da hic inandırıcı gelmedi
bahane dusunurken taliscanın gecen gunku muhabbeti gelmis birinin aklına, ordan yuruyelim inandırıcı olur demisler muhtemelen

asamoah için 8 milyon +2 milyon bonus var galiba.calciomercatoda öglenki özel haberde böyle bi teklife kalması düşük ihtimal gibi bişey yazılmış.ayrıca spinazzolanın dönmesini istiyomuş juventus.çözülür 1-2 güne.

asamoah için 8 milyon +2 milyon bonus var galiba.calciomercatoda öglenki özel haberde böyle bi teklife kalması düşük ihtimal gibi bişey yazılmış.ayrıca spinazzolanın dönmesini istiyomuş juventus.çözülür 1-2 güne.

Transfer markette kiralık süresi bitti yazıyor juve de gözüküyor spinozza

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu iş amma uzadı. Şu Asamoah daha önemli benim için, sonuçta Feghouli'nin yerine oynayacak birini buluruz. Ama Asamoah kritik bir transfer olacak.

Feghuli olumlu olsa yurt disi kaynaklari durmaz kanimca. Asamoah yonlu bi oyuncu. Kalitesi tartisilmaz ebeou bile zamaninda hem bek, hem ofans olarak tek basina icinden geciyordu rakiplerin. Umarim alinan oyuncular takim olma ruhunu yakalarlar. Benim bilen bilir fatih hocayi severim ama sonucta bu is takim oyunu birlik beraberlik olursa rakip tanimam bu yil

leminayı 20ye bırakan juve asamoahı nasıl 10a bırakıyor
asamoah daha iyi topcu degil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt