Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Oda bir yöntem tabikiya da yurdeşen karahasanın yaptıgı gibi kaçıracaksın
Neyse ben gelmeyecek diye hazırladım kendimi çoktan. Gelirse de destekleriz zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oda bir yöntem tabikiya da yurdeşen karahasanın yaptıgı gibi kaçıracaksın
fiko yine mi konusuyor be
evet asamoaha 8 milyon veren Galatasaray peşinat ödememiş...fenerde 3 sagbek ve dirar var.bunu da bilmeni iserim.Denildiği gibi pesinat yatirilmadiysa aziz bu aksam.çökmüştür fegouli ye..
evet asamoaha 8 milyon veren Galatasaray peşinat ödememiş...fenerde 3 sagbek ve dirar var.bunu da bilmeni iserim.
evet asamoaha 8 milyon veren Galatasaray peşinat ödememiş...fenerde 3 sagbek ve dirar var.bunu da bilmeni iserim.
Ödedigimiz bisey yok tekkif edilen o
asamoah için 8 milyon +2 milyon bonus var galiba.calciomercatoda öglenki özel haberde böyle bi teklife kalması düşük ihtimal gibi bişey yazılmış.ayrıca spinazzolanın dönmesini istiyomuş juventus.çözülür 1-2 güne.
Bu iş amma uzadı. Şu Asamoah daha önemli benim için, sonuçta Feghouli'nin yerine oynayacak birini buluruz. Ama Asamoah kritik bir transfer olacak.
zaten juvenin oyuncusu.oyuncu da dönmek istiyo.atalanta önemsiz artık.Transfer markette kiralık süresi bitti yazıyor juve de gözüküyor spinozza
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi