Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.915
- 4.581
- 698
Bence de gitsin 7,5 milyon euro veren filan yok sanirim , bir ruzgar yapildi ama sonuc yok
Omer ne aliyor ?
Bu yil 500k, sonraki iki yil 400.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de gitsin 7,5 milyon euro veren filan yok sanirim , bir ruzgar yapildi ama sonuc yok
Omer ne aliyor ?
Bizde gitsin diyoruz zaten
Galatasaray Düşmanlarının .........
Gitsin dostum bundan sonra küfür yemeye başlayacak hata yaptimiHayir gitmemeli ahbap
Bu yil 500k, sonraki iki yil 400.
Ossuruk gibi transfer olur. Neyse burada isteyenleri var herhalde boşa istemiyorlardırGalatasaray, Fernando Llorente ile her konuda anlaştı. (DailyStar)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gitsin dostum bundan sonra küfür yemeye başlayacak hata yaptimi
Galatasaray Düşmanlarının .........
Bana tecavüz etti der aga. Her boku yapabilir yaniBu durumda ne gibi bir dava aciliyor? Adam ben bakmam kurtaj yaptir diyebilir yani.
Emre Belözoğlu nun bizden gidişini hatirliyormusunHele bi sozlesmeyi yapsin unutulur her sey, tatliya baglanir
Sen bunu kavriyorsun ozan kavramiyormu merak etmesin Galatasaray da hak eden hakkını almıştırFatih Terim Galatasaray’in efsanesi degil mi? Efsane diye hak ettigi parayi vermeyecek miyiz?
20m maas nasil imparatorun hakkiysa Ozan’in talep ettigi 3m de sonuna kadar hakkidir. Bu onu daha az Galatasarayli yapmaz.