Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arber Zeneli bu sezon Eredivisie'de 16 maçta 3 gol 10 asist yapmış, Sanırım Garry giderse yerine düşünmekteyiz.

Performans videosunu izledim de harran ovasi gibi alanda oynuyor. Ben hollandadan adam alinmasina karşıyım ( düşük bonservis olabilir) enes unal gol krali mi ne oldu orda. Resmen defans oyunculari buyur abi gel at diyorlar

dursun çapsızı da taraftarı 1 ay ibrahimovic diye oyalayıp sonunda eren'i almıştı.inan edin reis de taraftarı falcao ile oyalayıp işin sonunda demba ba ve seleznov'u getirir!
Çok iyimsersin Demba Ba ve Selezynov'u bile alabilecek çapta değiller. Durum çok kötü

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alanın yanına pivot forvet şart. Falcao yu zorlasınlar. Eren,selçuk,tarık,ahmeti sepetle. O maaşı falcao ya ver aynı şey. Uefa falanda çökmez tepeye bonservisle almıyoruz. Ya da onyekuru gibi kimsenin bilmediği bir genç forvet getirsinler.

Bu takım 6 aydan beri forvetsiz oynuyor hoca Gomis varken bile 2 forvet istiyorum diyordu. Forvet kesin alacağız hatta 2 tane dediler beceremeyip rezil oldular. Eğer 6 aydan beri hala forvet bulamadılarsa bu işi bıraksınlar. Ara transfer döneminde yeni futbolcu bakıp son güne kadar pazarlık yapmaya çalışırlarsa yine Babayaro'yu alırız. (Büyük ihtimal yine aynı senaryoyu izleyeceğiz) Televizyon karşısına çıkıp bize güvensinler demekle olmuyor bu işler hep laf ama sıfır icraat var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt