Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Haberler niye kesildi böyle ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Ben takım iyi çalışmıyor, calıştırılmıyor" tezini savunuyorum.. Takımın fizik-kondusyonu berbat durumda. Bunun için de çok ciddi calışma yapmak lazım.. Diğer rakipler su anda Antalyada kamptayken bizimkiler hala spor salonunda bireysel calışma yapıyor. Ve bazıları da selfie cekiyor..
Tabii bir de Serdar'ın yollanış şekli ve FT nin argumanı ust uste gelince.. Benim isyanım buna..
Takım sene sonunda sampiyon olsun.. İsterlerse bireysel calışma yaparken dizi film çeksinler..
Terim ayariHaberler niye kesildi böyle ya
Haberler niye kesildi böyle ya
Maiconu da gönderin yerine 2 stoper alın
Resmilesmis transfer yokki ustadDuyum taşıyan banlansın artık.Bizzat ifşa ettiler ama hâlâ aynı kişiler foruma taşınıyor.
Elimde olsa ahmeti de göndericem de. Madem serdar gitti ozan hariç tüm stoper hattını yollasınlar. Ozanda sezon sonu gidecek komple değişiklik ne güzelolması gereken hareket, ozan'ın yanına tecrübeli bir defans, bir de onun gibi genç ve yetenekli 2 defans şart
aynı şeyleri tekrarlıyosunuz arkadaşım varken hangi maçları onun katkısıyla kazandık söyleyin bizde bilelim
Elimde olsa ahmeti de göndericem de. Madem serdar gitti ozan hariç tüm stoper hattını yollasınlar. Ozanda sezon sonu gidecek komple değişiklik ne güzel