Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:/
DwIq1vWX4AIzHkF.jpg
DP0kH5HXcAE_Fkp.webp

ayrıca transfer yapabilmek için bazı borçları ödemek gerekiyor anlaşmalar tamam olsa bile borçlar ödenmeden resmi transfer yapılamıyor. öyle bir durum olabilir. şahsen ben kadro dışı futbolcuların da bu konularda huzursuzluk çıkarmış olabileceğini tahmin ediyorum.

Galatasaray Yönetimi, Mangala'nın yaklaşık 8 ay süren diz sakatlığını ve mevcut durumunu en ince ayrıntısına kadar araştırıyor. sporx

Evet Alan ne zaman yalanlanacak bakalım , beklemedeyiz.

Dany Semih gayet uyumlu ikiliydi
Ne gerek vardı Chedjou davarı için bu duoyu bozmaya

Saka maka bir yana da .. Dursun en azindan bu kadar yalan söylemiyordu. Adam Kiviriyordu oyaliyordu bahane uyduruyordu ama sallamasiyonlara olay olmuyordu. Bu kumarci ve Antepli kankisi bildigin aylardir Kamera karsisina cikip resmen emin emin yalanlar söyleyip o yalanlari da yerine getiriyorlar.. bu taraftarla dalga gecmek, baska birsey degil arkadas

Satamazsın ? Ee buda ayrı bi beceriksizlik zaten. Sadece almakla olmaz satmayıda becereceksin. Onuda hoca mı yapsın veya taraftar ? Zahmet olmazsa Cengiz yapsın o kadarını
ya bu aptallar menejerlere komisyon vermicez diye ne oyuncu satabiliyolar ne oyuncu alabiliyolar yazın menejerlere yetki verseler istedikleri bütün adamları satarlardı yüksek fiyata

Arkadaslar, sakin olalim daha transfer sezonunun 2. gunu demek isterdim ama tirsmiyor degilim ?

Chedjou transfer edildiğinde Fransa’da yılın savunma oyuncusu diyip İbrahimoviç’e çalım attığı capsi paylaşım orgazm oluyordu herkes burada.O zaman niye sallamadınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt