Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güney Afrika’nın Tweebuffelsmeteenskootmorsdoodgeskietfontein gazetesi Monaco teknik direktörü Thiery Henry’nin Belhanda transferi için kulübüne baskı yaptığını belirtmiş. Ayrıca diğer sütunda da Alan’ın takımı Guangzou’nun Barça’dan Malcolm için 45M euro teklif ettiği yazılmış.

1546695754895.webp

Tweebuffelsmeteenskootmorsdoodgeskietfontein diyorsa dogrudur

Valla beklentiyi yukseltmemek lazim. Bence bu yönetim terimin gitmesi icin elinden ne geliyorsa yapacak. Transfer bile olmayabilir.

Kasimpasali forvet icin 13 milyon euro falan Fotospor haberi olsa gerek. Bedelsiz Balotelli'yi yilda 5 milyon euro'dan 3 yilligina getirirsin. O kadar aptal oldugumuzu sanmiyorum Diagne'ye 13 verelim, hemde bonservis !! Sezon sonu serbest kalacak isimlerle simdiden anlasmamiz lazim. Herkes bu oyuncularin pesinde kosmaya basladi bile. Simdi ise satabilecegimiz kadar adam satip yerlerine daha iyilerini almaliyiz. Gerekirse kiraliklarla falan idare ederiz yeterli kaynak bulunamazsa ama BONSERVISI ELINDE FUTBOLCU ALMADAN GALATASARAY BIR YOL ALAMAZ, o kadar kaynagimiz yok bonservis icin!!

Il Messaggero

No di Lotito al Galatasaray per Luiz Felipe Lazio başkanı Claudio Lotito, Luiz Felipe'yi isteyen Galatasaray'a olumsuz yanıt verdi.

1546695976498.webp

Bu Serdar Aziz bizim icin su an bir kayip olarak görünüyor ama sanki Serdar Aziz'le sampiyonlugu kazanacagiz veya kaybedecegiz gibi bir algi yaratiliyor. Ligde hic bir yerli oyuncu sampiyonlugu etkileyecek kadar katki saglayamaz. Is her zaman yabanci futbolcuda biter zira kaliteli yerli oyuncu sayisi cok düstü. Hala Burak Yilmaz gibi mevsimi gecmis adamlara öküz gibi paralar ödeniyor.

Pazartesi saat 5e kadar forvet gelmese ben ban yerim bunuda acikca belirtim.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Serdarı çok severim ama asla bir nagatomo-badou-muslera-son dönemki feghouli kadar kilit bir isim değildir..
Serdarın satışıyla şampiyonluk falan satılmaz hatta bu sezonki istikrarsız haliyle garry in gidişi de inanılmaz etkilemeyecektir ama bizim yönetim bu adamların yerini doldurmayacak sıkıntı bu.. Rotasyona bile düşünsek serdarı alternatifi Ahmet yani adamın bu üzücü.. Zaten saçma sapan transferler yapılacaksa alt yapıdan gökayı garry in yerine de yunusu koysunlar en azından gençleri denemiş oluruz 0 maliyetle

liverpoola yazılmış 8 numara çöksek buna fena oyuncu degeri 300 bin

Buda bir başarı en büyük transfer Kondisyoner transferiydi hoca aptallık Edip inada bindirmedi

Galatasaray Düşmanlarının .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt